Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 1 خرداد 1396 - 21:53

نان

بازدید: 8670

  • بیگلز

    بیگلز

    آرد و نمك را در كاسه مناسبی بریزید و تخم‌مرغ و آب ولرم را به آن بیفزائید و قدری مخلوط كنید، آن‌گاه مایه خمیر را اضافه كنید و خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به مدت تقریبی 10 دقیقه ورز دهید تا صاف و یكدست شود.

  • نان سیر و گشنیز

    نان سیر و گشنیز

    آرد، نمك و پودر تخم گشنیز را در كاسه‌ای بریزید و با یكدیگر مخلوط كنید. آن‌گاه مایه خمیر و سیر را به آن بیفزائید.

  • كُچِلّوف

    كُچِلّوف

    كشمش و آب پرتقال را در كاسه كوچكی بریزید، رویش را بپوشانید و كنار بگذارید. آن‌گاه مایه خمیر، یك قاشق چایخوری از شكر و آب ولرم را در ظرف مناسبی بریزید.

  • قَلفِین

    قَلفِین

    آب ولرم، مایه خمیر و شكر با هم مخلوط كنید، رویش را بپوشانید و در جای گرمی قرار دهید تا مایه خمیر فعال شود. آن‌گاه در كاسه مناسبی، روغن، شیر ولرم، زعفران، زردچوبه، مخلوط ادویه و نمك را با هم مخلوط كنید.

  • نان با آرد كامل

    نان با آرد كامل

    یك‌چهارم پیمانه از آب ولرم، شكر و مایه‌خمیر را در كاسه كوچكی بریزید و مخلوط كنید، رویش را بپوشانید و 10 دقیقه، كنار بگذارید تا مایه‌خمیر فعال شود.

  • نان قندی كشمشی

    نان قندی كشمشی

    كره را در دمای محیط بگذارید تا اندكی نرم شود، آب پرتقال را در كاسه مناسبی بریزید و كشمش را یك ساعت در آن بخیسانید. آن‌گاه كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا سبك شود.

  • دیپ پنیر با نان

    دیپ پنیر با نان

    پنیر خامه‌ای، بادام، سبزی و پوست لیمو را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه آبلیمو را بیفزائید و مایه فراهم كرده را در یخچال قرار دهید.

  • نان فتیر

    نان فتیر

    آب ولرم و مایه خمیر را در كاسه‌ كوچك و مناسبی بریزید و مخلوط كنید. رویش را بپوشانید و حدود 10 دقیقه كنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود.

  • نان شیرمال

    نان شیرمال

    روغن را با همزن برقی خوب بزنید، بعد پودر قند را به آن اضافه كنید و به زدن ادامه دهید. سپس تخم‌مرغ را بیفزائید و به زدن ادامه دهید تا نرم و لطیف شود.

  • نان با گوجه‌فرنگی برشته

    نان با گوجه‌فرنگی برشته

    روش تهیه نان با گوجه‌فرنگی برشته

  • نان انجیر

    نان انجیر

    روش تهیه نان انجیر

فیلم روز
تصویر روز