Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 10:53

21
دی
لازانیای سالمون و سبزیجات

لازانیای سالمون و سبزیجات

فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. ماهی را به صورت تکه‌های کوچک خرد نمایید. روغن را در تابه‌ای گرم کنید. پیاز، تره‌فرنگی، کدو و فلفل را تفت دهید تا نرم شوند.

تحریریه زندگی آنلاین - گروه کودک

 

12-24 ماه

مواد لازم لازانیای سالمون و سبزیجات

فیله سالمون، بدون پوست و استخوان      2 عدد

تره فرنگی                                            2 عدد

پیاز خرد کرده                                        1 عدد

گوجه‌فرنگی خرد کرده                             2 عدد

پوره گوجه‌فرنگی                                   مقداری

فلفل قرمز خرد کرده                               1 عدد

کدوی نازک برش زده                             2 عدد

اسفناج تازه (بدون ساقه)                      یک مشت

پنیر چدار رنده کرده                              50 گرم

پنیر پارمسان                                     50گرم

لازانیا                                                12 ورق

شیر                                                 600 میلی‌لیتر

آرد ساده                                           25 گرم

کره                                                  25 گرم

روغن زیتون                                       20 میلی‌لیتر

روش تهیه لازانیای سالمون و سبزیجات

فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. ماهی را به صورت تکه‌های کوچک خرد نمایید. روغن را در تابه‌ای گرم کنید.

پیاز، تره‌فرنگی، کدو و فلفل را تفت دهید تا نرم شوند. سپس گوجه‌فرنگی را به آن بیفزائید و آن را بپزید.

لازانیا را 2 دقیقه در آب گرم بخیسانید تا نرم شود. در قابلمه‌ای کره را ذوب کنید و آرد را به آن بیفزائید و هم بزنید تا خمیر شود.

آن‌گاه کم کم شیر را اضافه کنید. زمانی که آن را هم می‌زنید، نیمی از پنیر را هم اضافه کنید.

وقتی سس شروع به غلیظ شدن کرد، آن را از روی حرارت بردارید. ظرف مناسب پخت لازانیا را خوب چرب کنید و یک لایه پوره گوجه‌فرنگی بریزید و صاف کنید.

سپس روی آن یک لایه لازانیا بگذارید و رویش یک لایه از مخلوط سبزیجات و بعد مقداری برگ اسفناج و ماهی بریزید.

حالا یک لایه سس بریزید و پنیر را روی آن بپاشید. اکنون یک لایه دیگر از لازانیا بگذارید.

یک لایه پوره گوجه‌فرنگی روی آن بمالید و مقداری از ماهی، اسفناج، سبزیجات و پنیر رویش بریزید.

این مراحل را تکرار کنید تا تمام مواد استفاده شوند. در پایان لایه آخر لازانیا را قرار دهید.

کمی سس و پوره گوجه‌فرنگی بریزید و رویش پنیر بپاشید. لازانیا را 35 تا 45 دقیقه بپزید تا رویش طلایی رنگ شود و کامل بپزد.

لازانیا را همراه سبزیجات فصل یا سالاد به کودک خود بدهید.

 

برچسب ها: غذای کودک، آشپزی کودک، تغذیه کودک، لازانیا، مواد لازم لازانیا، روش تهیه لازانیا، دستور تهیه لازانیا، لازانیای سبزیجات، لازانیای سالمون و سبزیجات، لازانیای ماهی تعداد بازديد: 751 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز