Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 15:46

3
مهر
دستور غذایی برای تغذیه كمكی، 8 تا 10 ماهه ها

دستور غذایی برای تغذیه كمكی، 8 تا 10 ماهه ها

اسفناج را بشویید و خشك كنید. آن را خرد كرده یا به قطعات كوچك‌تر ببرید. گوشت گاو چرخ شده را در ماهیتابه تفت داده و بپزید. روغن را خالی كنید و اسفناج را با گوشت گاو گرم مخلوط كنید.

دکتر محمدرضا وفا و همکاران؛ متخصصین تغذیه

 

الف) پوره اسفناج و گوشت گاو                                    

- 100 گرم اسفناج ریز

- 100 گرم گوشت گاو 90 درصد لخم و چرخ شده

اسفناج را بشویید و خشك كنید. آن را خرد كرده یا به قطعات كوچك‌تر ببرید.

گوشت گاو چرخ شده را در ماهیتابه تفت داده و بپزید.

روغن را خالی كنید و اسفناج را با گوشت گاو گرم مخلوط كرده و در مولینكس پوره كنید تا نرم شوند.

ب) بروكلی و پنیر ریكوتا                                            

-  100 گرم  بروكلی

- 200 گرم پنیر ریكوتای شیركامل

بروكلی را بشویید و به قطعات كوچك ببرید. به مدت 2 تا 3 دقیقه یا تا زمانی كه با فرو كردن چنگال نرم باشد، در آب در حال جوش بپزید.

آب را خالی كنید. اجازه دهید بروكلی كمی خنك شود. برای خنك كردن بروكلی آب سرد را روی آن نگیرید این كار مواد مغذی را كم خواهد كرد.

آن را در مولینكس پوره كرده، سپس پنیر ریكوتا را به آن اضافه نموده و با هم پوره كنید.

می توانید در صورت تمایل از سایر سبزی‌ها استفاده کنید.

 

برچسب ها: غذای کودک، آشپزی کودک، تغذیه کودک، پوره کودک، پوره اسفناج، پوره گوشت، بروكلی و پنیر ریكوتا تعداد بازديد: 1352 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز