Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 6 خرداد 1398 - 13:12

20
اسفند
پیتزا چلوکباب (لقمه‌ای)

پیتزا چلوکباب (لقمه‌ای)

خمیر پیتزا را به اندازه دلخواه با کاتر قالب بزنید. آنگاه روی سطح نان را با پنیر پر کنید و حلقه‌های گوجه‌فرنگی یا گوجه‌فرنگی گیلاسی را قرار دهید. حالا از کباب برش‌هایی بزنید.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم برای 4 نفر 

نان پیتزای دالیا                            4 عدد

پنیر موزارلای کم‌چرب                     280 گرم

گوجه‌فرنگی                                به میزان لازم

کباب کوبیده                                2 سیخ کوچک

برنج دم‌کشیده زعفرانی                به میزان لازم

روش تهیه پیتزا چلوکباب (لقمه‌ای)

خمیر پیتزا را به اندازه دلخواه با کاتر قالب بزنید.

آنگاه روی سطح نان را با پنیر پر کنید و حلقه‌های گوجه‌فرنگی یا  گوجه‌فرنگی گیلاسی را قرار دهید.

حالا از کباب برش‌هایی بزنید و روی سطح پنیر قرار دهید.

سپس رویش را با برنج زعفرانی بیارایید.

پیتزا را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید.

یادآوری: چون این پیتزا را برای کودک تهیه می‌کنید، بهتر است اندازه نان‌ها را با کاتر قالب بزنید تا لقمه‌های کوچک و مناسب برای کودک تهیه شود.

بیشتر بخوانید:

آموزش انواع پیتزا

 

برچسب ها: پیتزا، آشپزباشی، پیتزا لقمه ای، زندگی آنلاین، نان پیتزای دالیا، شور و شیرین، دستور تهیه پیتزا، پیتزا چلوکباب، پیتزا چلو کباب تعداد بازديد: 119 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز