Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 01:57

28
بهمن
گرانولای خانگی

گرانولای خانگی

ظرفی را روی حرارت با دمای متوسط بگذارید. سپس کره، عسل و روغن نارگیل را درون ظرف ریخته و کاملا هم بزنید تا مواد یکدست و صاف شود. اکنون به مواد، پرک جو و نارگیل را اضافه کنید.

تحریریه زندگی آنلاین - گروه کودک

 

مواد لازم گرانولای خانگی

کره بادام زمینی       1 فنجان

عسل                     نصف فنجان

روغن نارگیل            نصف فنجان

پرک جو                  2 و نیم فنجان

نارگیل رنده کرده      1 فنجان

خرده شکلات         یک چهارم فنجان

روش تهیه گرانولای خانگی

ظرفی را روی حرارت با دمای متوسط بگذارید.

سپس کره، عسل و روغن نارگیل را درون ظرف ریخته و کاملا هم بزنید تا مواد یکدست و صاف شود.

اکنون به مواد، پرک جو و نارگیل را اضافه کنید.

سپس مخلوط را درون سینی مناسب شیرینی پزی کاملا پهن کنید و روی آن، خرده شکلات‌ها را پخش کنید.

اکنون با پشت قاشق یا اگر دست‌تان تمیز است، با دست‌تان، مواد را محکم فشار دهید تا یک لایه فشرده از گرانولا داشته باشید.

آن را به مدت 2 ساعت یا تا زمانی که سفت شود، در یخچال بگذارید.

اکنون گرانولای آماده شده را به قطعات مربعی یا میله‌ای شکل، برش بزنید. و درون ظرف دربسته، داخل یخچال نگهداری کنید.

یادآوری: به جای اینکه خانه را پر از هله و هوله‌هایی مانند بیسکویت و چیپس کنید، گرانولا و شیرینی‌های سالم خانگی درست کنید و در دسترس کودک قرار دهید.

 

برچسب ها: کیک و شیرینی، تغذیه سالم کودک، گرانولا، دستور تهیه گرانولا، گرانولای سالم خانگی، روش تهیه گرانولا، گرانولای کره بادام زمینی، مواد لازم گرانولا، گرانولای خانگی، گرانولای بدون فر تعداد بازديد: 757 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این گرانولا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز