Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 7 خرداد 1397 - 13:26

31
خرداد
لازانیای بادمجان

لازانیای بادمجان

فر را با حرارت 400 درجه فارنهایت گرم کنید. دو طرف برش‌های بادمجان را کمی روغن بمالید و آنها را روی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته‌اید بگذارید و 20 دقیقه بپزید.

تحریریه زندگی آنلاین- گروه کودک

 

2-3 سال

مواد لازم لازانیای بادمجان

بادمجان پوست گرفته و اسلایس کرده          2 عدد بزرگ

روغن زیتون                                            1 قاشق سوپخوری

پنیر ریکوتا                                              300 گرم

جعفری خرد کرده                                     یک‌چهارم پیمانه

پنیر پارمسان رنده کرده                            یک‌چهارم پیمانه

پنیر موزارلای رنده کرده                            یک‌ونیم پیمانه

سس پاستا                                           2 پیمانه

روش تهیه کوفته

فر را با حرارت 400 درجه فارنهایت گرم کنید.

دو طرف برش‌های بادمجان را کمی روغن بمالید و آنها را روی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته‌اید بگذارید و 20 دقیقه بپزید تا دو طرف بادمجان طلایی رنگ شود.

در کاسه متوسطی، پنیر ریکوتا، جعفری و پنیر پارمسان را با هم مخلوط کنید.

در یک ظرف نسوز، یک لایه نازک سس بریزید و روی آن یک لایه بادمجان، قرار دهید و روی آن یک‌سوم از مخلوط پنیر ریکوتا، یک‌چهارم پیمانه از پنیر موزارلا و یک‌سوم سس را بریزید.

این عمل را تکرار کنید تا زمانی که تمام مواد لازم استفاده شود. سپس روی آن را با یک‌چهارم پیمانه پنیر موزارلای باقیمانده بپوشانید.

روی ظرف را فویل بکشید و حدود 30 دقیقه بپزید تا زمانی که پنیر ذوب شود.

سپس فویل را بردارید و 10 دقیقه دیگر بپزید تا پنیر طلایی رنگ شود. 10 دقیقه صبر کنید تا لازانیا خنک شود.

برچسب ها: غذای کودک، آشپزی کودک، تغذیه کودک، مواد لازم لازانیا، لازانیای بادمجان، روش تهیه لازانیا، دستور تهیه لازانیا تعداد بازديد: 513 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز