Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 فروردین 1403 - 12:28

27
تیر
کیک شیفون

کیک شیفون

فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم کنید. در کاسه‌ای زرده‌های تخم‌مرغ را با دور تند همزن بزنید. سپس 1 پیمانه شکر اضافه کنید. در کاسه دیگری آب پرتقال، روغن مایع و وانیل را مخلوط کنید.

تحریریه زندگی آنلاین- گروه کودک

 

مواد لازم کیک شیفون

تخم‌مرغ (سفیده و زرده جدا شود)                   8 عدد

شکر                                                          2 پیمانه

آرد الک کرده                                                2 پیمانه

نمک                                                          1 قاشق چایخوری

آب پرتقال                                                    1 پیمانه

روغن مایع                                                   یک‌دوم پیمانه

وانیل                                                          1 قاشق چایخوری

میوه و برگ‌های نعنا (به دلخواه برای تزئین)        به مقدار لازم

روش تهیه کیک شیفون

فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم کنید. در کاسه‌ای زرده‌های تخم‌مرغ را با دور تند همزن بزنید.

سپس 1 پیمانه شکر اضافه کنید.

در کاسه دیگری آب پرتقال، روغن مایع و وانیل را مخلوط کنید و آن را همراه آرد و نمک به زرده‌ تخم‌مرغ بیفزائید و خوب هم بزنید.

در کاسه‌ای، سفیده‌های تخم‌مرغ را خوب با همزن بزنید.

سپس یک پیمانه شکر باقیمانده را بیفزائید و آن را به مخلوط زرده تخم‌مرغ اضافه کنید.

مایه کیک را در قالب بریزید و در فر قرار دهید و یکساعت بپزید.

آنگاه از فر خارج کنید و صبر کنید خنک شود.

حالا کیک را از قالب خارج کنید و پس از برش زدن، با میوه، برگ‌های نعنا و کمی خامه تزئین کنید.

 

برچسب ها: کیک کودک، شیرینی پزی، روش تهیه کیک، کیک و شیرینی، کیک تولد، کیک شیفون، دستور تهیه کیک شیفون، مواد لازم کیک شیفون تعداد بازديد: 1012 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فیلم روز
تصویر روز