Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 شهریور 1396 - 13:27

1
شهریور
توپ های پنیری

توپ های پنیری

فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) گرم کنید. در قابلمه‌ای، شیر، روغن و نمک را بریزید و آن را به جوش بیاورید. سپس نشاسته ذرت را در ظرف همزن بریزید.

تحریریه زندگی آنلاین - گروه کودک

 

12-24 ماه

مواد لازم توپ های پنیری

شیر                      1 پیمانه

روغن زیتون           یک‌دوم پیمانه

نمک                    1 قاشق چایخوری

نشاسته ذرت        400 گرم

تخم‌مرغ                2 عدد

پنیر پارمسان         1 پیمانه

روش تهیه توپ های پنیری

فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) گرم کنید. در قابلمه‌ای، شیر، روغن و نمک را بریزید و آن را به جوش بیاورید.

سپس نشاسته ذرت را در ظرف همزن بریزید. بعد شیرداغ را روی نشاسته ذرت بریزید.

همزن را روشن کنید و 2 دقیقه با حرارت متوسط هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند.

آن را کنار بگذارید تا کمی خنک شود. آن‌گاه در کاسه کوچکی تخم‌مرغ‌ها را با همزن بزنید.

اکنون تخم‌مرغ‌ها را به آرامی به مخلوط نشاسته ذرت بیفزائید و 1 دقیقه با همزن بزنید.

سپس پنیر پارمسان را اضافه کنید و 1 دقیقه دیگر با همزن بزنید تا خمیر غلیظی به دست بیاید.

قالب‌های کوچک مافین را کمی چرب کنید و آنها را از مخلوط خمیری حاصل پر کنید (کمی از سر قالب‌ها خالی باشد).

توپ‌های‌ پنیری را 25 دقیقه بپزید تا سطح بیرونی آنها خشک و طلایی شود. 5 دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شوند.

 

برچسب ها: غذای کودک، آشپزی کودک، تغذیه کودک، آشپزی با پنیر، توپ های پنیری، توپ پنیری، دستور تهیه غذای کودکان تعداد بازديد: 195 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این توپ‌های پنیری چیست؟

فیلم روز
تصویر روز