Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 2 مهر 1397 - 03:03

21
شهریور
سوپ هویج و زنجبیل

سوپ هویج و زنجبیل

روغن زیتون را در قابلمه بریزید و گرم کنید. پیاز را در آن تفت دهید. سپس سیر و زنجبیل را بیفزایید و 1 تا 2 دقیقه تفت دهید تا عطر آن به مشام برسد. آنگاه هویج و آب سبزیجات را اضافه کنید.

تحریریه زندگی آنلاین - گروه کودک

 

12 تا 24 ماه

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر

روغن زیتون                                    2 قاشق سوپخوری

پیاز خرد کرده                                  1 عدد متوسط

سیر له کرده                                   4 حبه

زنجبیل پوست گرفته و رنده کرده         یک دوم قاشق چایخوری

هویج پوست گرفته و خرد کرده            900 گرم

آب سبزیجات                                  6 پیمانه

جعفری خرد کرده                            به مقدار لازم

روش تهیه سوپ هویج و زنجبیل

روغن زیتون را در قابلمه بریزید و گرم کنید. پیاز را در آن تفت دهید.

سپس سیر و زنجبیل را بیفزایید و 1 تا 2 دقیقه تفت دهید تا عطر آن به مشام برسد.

آنگاه هویج و آب سبزیجات را اضافه کنید و بپزید.

حالا حرارت را کم کنید، در ظرف را بگذارید و 15 دقیقه بپزید.

هر 5 دقیقه آن را هم بزنید. تا زمانی که هویج نرم شود، به پختن ادامه دهید.

اکنون سوپ را در مخلوط‌کن بریزید تا پوره شود.

سوپ را با جعفری بیارایید.

 

برچسب ها: غذای کودک، آشپزی کودک، تغذیه کودک، سوپ کودک، سوپ هویج و زنجبیل، سوپ زنجبیل، سوپ هویج تعداد بازديد: 56 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این سوپ چیست؟

فیلم روز
تصویر روز