Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 فروردین 1398 - 13:32

15
دی
لقمه های سیب و کرنبری در خمیر یوفکا

لقمه های سیب و کرنبری در خمیر یوفکا

سیب‌ها را پوست گرفته و حبه قندی خرد کنید. آنگاه کره را در تابه مناسبی ذوب کنید و سیب را بیفزایید. با حرارت ملایم پیوسته آن را هم بزنید تا سیب‌ها نرم شوند. سپس شکر قهوه‌ای را بیفزایید.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم 

 سیب زرد                                 4 عدد متوسط

کره                                         40 گرم

شکر قهوه‌ای                             50 گرم

کرنبری                                     60 گرم

گردوی خرد کرده و برشته             50 گرم

مخلوط دارچین و هل                    1 قاشق چایخوری

خمیر یوفکا (فیلو) مستطیلی دالیا   به مقدار لازم

کره ذوب کرده اضافی                    100 گرم

کنجد                                        به مقدار لازم

روش تهیه لقمه های سیب و کرنبری در خمیر یوفکا 

سیب‌ها را پوست گرفته و حبه قندی خرد کنید.

آنگاه کره را در تابه مناسبی ذوب کنید و سیب را بیفزایید.

با حرارت ملایم پیوسته آن را هم بزنید تا سیب‌ها نرم شوند.

سپس شکر قهوه‌ای را بیفزایید و قدری دیگر هم بزنید.

حالا از روی حرارت بردارید و کرنبری، گردو و مخلوط ادویه را اضافه کنید.

اینک خمیر را روی سطح میز قرار دهید و هر بار یک ورق از خمیر را با کره آغشته کنید.

قدری از مواد را رویش قرار دهید و مانند سمبوسه بپیچید.

لقمه‌ها را در سینی فر بچینید، قدری کره آب کرده را با قلم‌مو روی آنها بمالید و در فر گرم کرده به مدت 20 دقیقه برشته کنید.

وقتی لقمه‌ها را از فر در آوردید، روی هر یک را قدری با عسل آغشته کنید و کنجد بپاشید.

 

برچسب ها: غذای کودک، آشپزی کودک، تغذیه کودک، زندگی آنلاین، دالیا، خمیر یوفکا، لقمه های سیب و کرنبری، لقمه های سیب و کرنبری در خمیر یوفکا، خمیر یوفکای دالیا تعداد بازديد: 120 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز