Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 02:57

24
تیر
لقمه های مرغ عسلی

لقمه های مرغ عسلی

مرغ را در کاسه‌ای قرار دهید و روی آن سویا سس، آبلیمو و عسل را بریزید. آن‌گاه آن را کنار بگذارید تا مزه‌دار شود. حالا مرغ را خارج کنید. روغن را در تابه‌ای بریزید.

تحریریه زندگی آنلاین - گروه کودک 

 

2 تا 3 سال 

مواد لازم برای تهیه 4 لقمه 

سینه مرغ بدون پوست و استخوان خرد کرده        یکدوم از یک عدد

روغن                                                           1 قاشق سوپخوری

سویا سس، آبلیمو و عسل                               از هر کدام 1 قاشق سوپخوری

نان ترتیلا                                                      4 ورق

ماست                                                        به میزان کم

گوجه‌فرنگی خرد کرده                                    2 عدد

خیار خرد کرده                                              یک‌چهارم عدد

کاهوی خرد کرده                                          به میزان لازم

پنیر چدار رنده کرده                                       50 گرم

روش تهیه لقمه های مرغ عسلی

مرغ را در کاسه‌ای قرار دهید و روی آن سویا سس، آبلیمو و عسل را بریزید.

آن‌گاه آن را کنار بگذارید تا مزه‌دار شود.

حالا مرغ را خارج کنید.

روغن را در تابه‌ای بریزید و مرغ را 3 تا 4 دقیقه در آن تفت دهید تا خوب بپزد و طلایی شود.

نان‌‌های ترتیلا را گرم کنید و در بشقابی، کنار بگذارید.

ماست را روی یک طرف ورقه‌ها بمالید، روی آن گوجه‌فرنگی،‌ خیار،  کاهو و مرغ را بگذارید و پنیر بپاشید.

سپس لقمه‌ها را رول کنید و به صورت مورب از وسط برش بزنید.

بیشتر بخوانید:

دستور تهیه انواع پوره

 

برچسب ها: غذای کودک، آشپزی کودک، آشپزی، آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، مرغ عسلی، ماهنامه کودک سالم، لقمه های مرغ عسلی تعداد بازديد: 500 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز