Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 14:11

25
تیر
پوره سیب و دارچین

پوره سیب و دارچین

سیب‌ها،‌ آب و دارچین را در قابلمه متوسطی بریزید، آن‌گاه در ظرف را بگذارید و 15 تا 20 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید تا سیب‌ها نرم شوند. حالا بگذارید کمی خنک شوند.

تحریریه زندگی آنلاین

9 تا 12 ماه 

 

مواد لازم برای 6 نفر

سیب پوست‌کنده و خرد کرده 6 عدد

آب یک‌دوم پیمانه

دارچین یک‌چهارم پیمانه

روش تهیه پوره سیب و دارچین

سیب‌ها،‌ آب و دارچین را در قابلمه متوسطی بریزید، آن‌گاه در ظرف را بگذارید و 15 تا 20 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید تا سیب‌ها نرم شوند.

حالا بگذارید کمی خنک شوند.

سپس همه مواد را در مخلوط‌کن یا دستگاه غذاساز بریزید و 1 تا 2 دقیقه مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود.

پوره سیب آماده مصرف می‌باشد. 

یادآوری: پوره را در یخچال نگهداری کنید.

بیشتر بخوانید:

دستور تهیه انواع پوره

 

برچسب ها: غذای کودک، آشپزی کودک، تغذیه کودک، پوره کودک، پوره سیب، زندگی آنلاین، ماهنامه کودک سالم، پوره سیب و دارچین تعداد بازديد: 2375 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز