Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 14:17

25
اسفند
پوره سیب زمینی، کلم و پنیر

پوره سیب زمینی، کلم و پنیر

سیب‌زمینی را 6 دقیقه بخارپز کنید. سپس کلم را بیفزائید و 4 دقیقه دیگر بپزید تا سیب‌زمینی‌ها نرم شوند. حالا تمام مواد را در دستگاه غذاساز بریزید. تا پوره یکدستی حاصل شود.

تحریریه ماهنامه کودک سالم

 

مواد لازم پوره سیب زمینی، کلم و پنیر

سیب‌زمینی پوست گرفته و خرد کرده      1 پیمانه

کلم خرد کرده                                     یک‌دوم پیمانه

شیر مادر                                           2 قاشق سوپخوری

پنیر چدار رنده کرده                              2 قاشق سوپخوری

روش تهیه پوره سیب زمینی، کلم و پنیر

سیب‌زمینی را 6 دقیقه بخارپز کنید.

سپس کلم را بیفزائید و 4 دقیقه دیگر بپزید تا سیب‌زمینی‌ها نرم شوند.

حالا تمام مواد را در دستگاه غذاساز بریزید. تا پوره یکدستی حاصل شود.

در صورت نیاز مقدار بیشتری شیر اضافه کنید. اکنون صبر کنید تا خنک شود.

یاد آوری: شما می‌توانید پوره را رقیق‌تر تهیه کنید.

بعد از اینکه آن را در یخچال گذاشتید، غلظتش بیشتر خواهد شد.

 

برچسب ها: آشپزی کودک، پوره کودک، روش تهیه پوره، پوره سیب زمینی، مواد لازم پوره، پوره پنیر، پوره کلم تعداد بازديد: 789 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این پوره چیست؟

فیلم روز
تصویر روز