Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 09:00

29
دی
پوره خرمالو

پوره خرمالو

تخم مرغ را در قابلمه بریزید و روی آن را با آب بپوشانید و به جوش بیاورید. سپس از روی حرارت بردارید. آب را خالی کنید و روی تخم‌مرغ‌ آب سرد بریزید. سیب‌زمینی و خرمالو را بخارپز کنید.

تحریریه زندگی آنلاین- گروه کودک

 

9-12 ماه

مواد لازم پوره خرمالو

زرده تخم‌مرغ                                        1 عدد

سیب‌زمینی پوست گرفته و خرد کرده        1 عدد

خرمالوی خرد کرده                                 1 عدد

شیر مادر (یا آب)                                  1 پیمانه

روش تهیه پوره خرمالو

تخم مرغ را در قابلمه بریزید و روی آن را با آب بپوشانید و به جوش بیاورید.

سپس از روی حرارت بردارید.

آب را خالی کنید و روی تخم‌مرغ‌ آب سرد بریزید.

در این هنگام سیب‌زمینی و خرمالو را 12 تا 15 دقیقه بخارپز کنید تا سیب‌زمینی نرم شود.

حالا پوست تخم‌مرغ را بشکنید و زرده را جدا کنید (از سفیده برای مصارف دیگر استفاده کنید).

زرده‌ تخم‌مرغ را در مخلوط‌کن بریزید. آنگاه سیب‌زمینی، خرمالو و شیر مادر (آب) را به آ‌ن بیفزایید.

در صورت نیاز، مقدار بیشتری از شیر یا آب به آن اضافه کنید.

نکته: تخم‌مرغ نه تنها به عنوان منبع غنی از پروتئین، ویتامین‌ها و مواد معدنی، برای رشد و فعالیت مغز ضروری است، بلكه حاوی كولین نیز است كه باعث بهبود و ارتقای عملكرد مغز نیز می‌شود.

از دادن سفیده تخم مرغ به کودکان زیر یکسال پرهیز نمایید.

 

برچسب ها: غذای کودک، آشپزی کودک، تغذیه کودک، پوره کودک، پوره میوه، دستور تهیه پوره، پوره خرمالو تعداد بازديد: 3244 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز