Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 21:22

17
مهر
پوره برنجی زردآلو و هویج

پوره برنجی زردآلو و هویج

آب را در قابلمه کوچکی بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. آن‌گاه هویج را بیفزائید و به مدت تقریبی 8 دقیقه آن را بپزید. حالا زردآلو و آرد برنج را افزوده و پیوسته هم بزنید.

تحریریه گروه ترجمه زندگی آنلاین- گروه کودک

 

9-12 ماه

مواد لازم پوره برنجی زردآلو و هویج

آب                                یک دوم پیمانه

هویج ریز خرد کرده            1 عدد

زردآلوی هسته گرفته         2 عدد

آرد برنج                          1 قاشق سوپخوری

روش تهیه پوره برنجی زردآلو و هویج

آب را در قابلمه کوچکی بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.

آن‌گاه هویج را بیفزائید و به مدت تقریبی 8 دقیقه آن را بپزید.

حالا زردآلو و آرد برنج را افزوده و پیوسته هم بزنید قدری پوره غلیظ شود.

سپس مواد را در دستگاه غذاساز بریزید و پوره کنید.

 

برچسب ها: آشپزی کودک، پوره کودک، پوره هویج، انواع پوره، دستور تهیه پوره، آموزش پوره، دستور غذای کودک، پوره زردآلو تعداد بازديد: 602 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این پوره چیست؟

فیلم روز
تصویر روز