Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 09:49

22
تیر
کیک بستنی تمشک

کیک بستنی تمشک

تمشک‌ها را در دستگاه غذاساز پوره کنید. آن‌گاه شیر‌عسلی و زرده تخم‌مرغ‌ها را در کاسه دستگاه همزن برقی بریزید و بزنید. حالا خامه و پوره تمشک را بیفزائید و مخلوط کنید.

تحریریه زندگی آنلاین- گروه کودک

 

مواد لازم

تمشک، شاه‌توت یا توت‌فرنگی              400 گرم

شیرعسلی                                       1 قوطی 380 گرمی

زرده تخم مرغ                                     3 عدد

خامه صبحانه                                     500 میلی لیتر 

روش تهیه

تمشک‌ها را در دستگاه غذاساز پوره کنید. آن‌گاه شیر‌عسلی و زرده تخم‌مرغ‌ها را در کاسه دستگاه همزن برقی بریزید و بزنید.

حالا خامه و پوره تمشک را بیفزائید و مخلوط کنید.

اکنون مایه کیک بستنی را در قالب کمربندی به قطر 20 سانتیمتر بریزید و دست کم 6 ساعت در فریزر نگه دارید تا ببندد.

اینک کمربند قالب را باز کنید و کیک را برای پذیرائی در ظرف زیبائی قرار دهید. کرم وانیلی را در کیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره (1A) بریزید و روی کیک را مانند عکس بیارائید.

یادآوری: برای تهیه کرم وانیلی، به صفحه مافین شکلات و نارگیل مراجعه فرمائید.

 

برچسب ها: انواع کیک، شیرینی پزی، کیک تولد کودک، آموزش کیک، کیک و شیرینی، کیک میوه ای، کیک بستنی تمشک تعداد بازديد: 937 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فیلم روز
تصویر روز