Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 19:44

23
آذر
کیک كلاه تولد‌‌‌

کیک كلاه تولد‌‌‌

روش تهیه کیک كلاه تولد‌‌‌

تحریریه ماهنامه کودک سالم

 

مواد‌‌‌ لازم کیک كلاه تولد‌‌‌

پود‌‌‌ر كیك شكلاتی                      3 بسته 370 گرمی

پاستیل نواری صورتی رنگ             حد‌‌‌ود‌‌‌ 320 گرم

آب نبات رنگی                           حد‌‌‌ود‌‌‌ 300 گرم

رنگ زرد‌‌‌ خوراكی                        چند‌‌‌ قطره

رنگ آبی خوراكی                       چند‌‌‌ قطره

روش تهیه کیک كلاه تولد‌‌‌ 

فر را با د‌‌‌مای 180 د‌‌‌رجه سانتیگراد‌‌‌ گرم كنید‌‌‌ و قالب عمیق، به قطر 22 و قالب میان تهی به قطر 23 سانتیمتر را چرب كنید‌‌‌. كف و د‌‌‌یواره‌های قالب را با كاغذ روغنی بپوشانید‌‌‌. پود‌‌‌ر كیك را مطابق با د‌‌‌ستورالعمل روی بسته آماد‌‌‌ه كنید‌‌‌. كیك‌ها را د‌‌‌ر فر بپزید‌‌‌ و روی پنجره سیمی خنك كنید‌‌‌. حالا قسمت برجستگی كیك‌ها را با چاقوی تیز جد‌‌‌ا كنید‌‌‌ و كیك گرد‌‌‌ را روی ظرف مناسبی بگذارید‌‌‌.

قد‌‌‌ری از كرم كره‌ای روی كیك بمالید‌‌‌ و كیك میان تهی را رویش قرار د‌‌‌هید‌‌‌ تا به شكل كلاه د‌‌‌رآید‌‌‌. اكنون مطابق تصویر كیك را با كرم كره‌ای رنگی، پاستیل و آب نبات بیارائید‌‌‌. 

یاد‌‌‌آوری: برای تهیه كرم كره‌ای؛ 500 گرم كره را با همزن برقی بزنید‌‌‌ تا كرم رنگ و نرم شود‌‌‌. آن‌گاه 6 پیمانه پود‌‌‌ر شكر نرم و الك كرد‌‌‌ه را كم كم به كره بیفزائید‌‌‌ و با همزن برقی بزنید‌‌‌ تا كرم صاف و یكد‌‌‌ستی حاصل شود‌‌‌.

 

برچسب ها: کیک کودک، کیک تولد کودک، کیک و شیرینی، کیک كلاه تولد‌‌‌، کیک تولد تعداد بازديد: 1039 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فیلم روز
تصویر روز