Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 08:11

12
آبان
پوره هويج

پوره هويج

طرز تهیه پوره هویج

تحریریه ماهنامه کودک سالم

 

از كاسه، بشقاب و لیوان مناسب برای غذا دادن به كودك استفاده كنید. این وسایل باید از جنس نشكن و در برابر واژگون شدن مقاوم باشند. برای بسیاری از كودكان، استفاده از كاسه بهتر از بشقاب است. همچنین قاشق و چنگال‌های دسته‌كوتاه هم برای آنها مناسب‌تر است.
مواد لازم برای حدود 700 گرم
هویج           1 كیلوگرم 
شیر مادر     60 میلی‌لیتر
روش تهیه

هویج‌ها را بشوئید، پوست بگیرید و خرد كنید و 7-9 دقیقه در ظرفی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا نرم شود. سپس آن را همراه با شیر مادر در مخلوكن‌ یا دستگاه غذاساز بریزید تا پوره شود و به غلظت مورد نظر برسد. اگر لازم بود شیر بیشتری به پوره بیفزائید.

 

برچسب ها: غذای کودک، پوره هویج، انواع پوره برای کودک، انواع غذای کودک، طرز تهیه پوره هویج تعداد بازديد: 2191 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز