Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 14:44

23
آذر
كيك استخری

كيك استخری

فر را با دمای 190 درجه‌ سانتیگراد گرم كنید. شكر، خامه و وانیل را در كاسه دستگاه همزن بریزید.

تحریریه مجله كودك سالم


مواد لازم كيك استخری

شكر                             230 گرم
خامه                             350 میلی‌لیتر
وانیل                             یك‌چهارم قاشق چایخوری
تخم‌مرغ                          3 عدد درشت
آرد                                225 گرم
آرد ذرت                          2 قاشق سوپخوری
بیكینگ‌پودر                      2 قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته                300 گرم
پودر كاكائو                       2 قاشق سوپخوری 

روش تهیه كيك استخری

فر را با دمای 190 درجه‌ سانتیگراد گرم كنید. شكر، خامه و وانیل را در كاسه دستگاه همزن بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا پف كند و سبك شود. تخم‌مرغ‌ها را بیفزائید و 30 ثانیه هم بزنید تا یكدست شود. آرد، آرد ذرت و بیكینگ‌پودر را 3 بار الك كنید و به مایه قبل بیفزائید و با لیسك مخلوط كنید. قالب كیك به قطر 23 سانتیمتر را با كره چرب كنید و مایه كیك را در آن بریزید.

كیك را به مدت تقریبی 30 دقیقه در فر بپزید. كیك را از فر درآورید و پس از 5 دقیقه از قالب جدا كنید. كیك را روی پنجره سیمی بگذارید تا كاملا خنك شود. اكنون ابتدا اطراف كیك را با خامه شكلاتی بپوشانید و سپس مانند تصویر با ترافل، ژله، شكلات و پاستیل بیارائید.

یادآوری: برای تهیه خامه شكلاتی؛ خامه فرم گرفته را با پودر كاكائو مخلوط كنید.

 

برچسب ها: کیک کودک، کیک و شیرینی، مواد لازم كيك استخری، روش تهیه كيك استخری، كيك استخری تعداد بازديد: 1115 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فیلم روز
تصویر روز