Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 11:34

14
دی
پوره سيب و لبو

پوره سيب و لبو

چغندرها را با آب بپزید تا نرم شوند. یك پیمانه از آب داخل قابلمه را بردارید و كنار بگذارید.

تحریریه مجله كودك سالم


مواد لازم پوره سيب و لبو

برای 250 میلی‌لیتر پوره
چغندر                  1 عدد كوچك
سیب                   1 عدد
آب                      125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

روش تهیه پوره سيب و لبو

چغندرها را با آب بپزید تا نرم شوند. یك پیمانه از آب داخل قابلمه را بردارید و كنار بگذارید و چغندرها را در صافی بریزید. در این هنگام سیب‌ها را بشویید و هسته و پوست آنها را بگیرید و خرد كنید. سیب‌ها را در قابلمه حاوی یك‌چهارم پیمانه آب بپزید تا نرم شوند. حالا پوست لبوها را بگیرید و در دستگاه غذاساز پوره كنید.

به میزان لازم از آب باقیمانده از پخت لبو به آن بیفزائید تا پوره نرم و یكدستی حاصل شود. سیب‌ها را نیز جداگانه همراه با آب باقیمانده از پخت‌شان در دستگاه غذاساز پوره كنید. پوره‌ها را به شكل زیبائی در ظرف مناسب بریزید و به كودك خود بدهید.

 

برچسب ها: غذای کودک، تغذیه تکمیلی، آشپزی کودک، پوره کودک، پوره میوه، پوره سيب و لبو تعداد بازديد: 1266 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز