Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 6 اسفند 1396 - 20:52

14
دی
تورتا

تورتا

فلفل‌ها را از وسط نصف كنید، دانه‌های آن‌ها را درآورید، و گوشته‌‌هایشان را به صورت نوارهای باریك برش بزنید.

تحریریه مجله كودك سالم


مواد لازم تورتا

برای 2 نفر

فلفل شیرین                        2 عدد
آب لیمو                               از نصف لیموترش
نان همبرگر                          2 عدد
لوبیا چیتی پخته                   115 گرم 
فیله‌ی گوساله‌ی سرخكرده    150 گرم
گوجه فرنگی خردكرده            2 عدد
پنیر چدار یا گودای خرد كرده    115 گرم
ماست                                2 قاشق سوپخوری

روش تهیه  تورتا

فلفل‌ها را از وسط نصف كنید، دانه‌های آن‌ها را درآورید، و گوشته‌‌هایشان را به صورت نوارهای باریك برش بزنید. بعد در كاسه‌ای بریزید، آب لیموترش را به آن بیفزائید و چند دقیقه كنار بگذارید. سپس برشی از روی نان بردارید، درون آن را كمی خالی كنید و لوبیا را درون نان بریزید.

حالا گوشت را به شكل نوارهای باریك ببرید و روی لوبیا بگذارید. آن‌گاه قدری گوجه‌فرنگی روی گوشت بریزید و با فلفل و پنیر رویش را بپوشانید. اكنون نیمه‌ی روئی نان را روی مواد بگذارید و در قسمت باز ساندویچ ماست بریزید. حالا این ساندویچ خوشمزه، آماده‌ی نوش جان كردن است.

 

برچسب ها: غذای کودک، آشپزی کودک، تغذیه کودک، ساندویچ، تورتا تعداد بازديد: 499 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز