Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 03:35

14
دی
صورت های تخم مرغی آفتابی

صورت های تخم مرغی آفتابی

تخم‌مرغ‌ها و شیر را در كاسه كوچكی بریزید. تابه‌ای با قطر 25 سانتیمتر را كمی چرب كنید.

تحریریه مجله كودك سالم


2-3 سال

مواد لازم صورت های تخم مرغی آفتابی

برای 4 نفر

تخم‌مرغ                                    5 عدد
شیر                                        2 قاشق سوپخوری (30 میلی‌لیتر)
گوجه‌فرنگی مینیاتوری                   4 عدد
فلفل دلمه‌ای قرمز                       یك نصفه
زیتون سیاه حلقه‌ای خرد كرده         2 قاشق سوپخوری (30 میلی‌لیتر)
پنیر گودای رنده كرده                    40 گرم
جعفری تازه و خرد كرده                 به میزان لازم

روش تهیه صورت های تخم مرغی آفتابی

تخم‌مرغ‌ها و شیر را در كاسه كوچكی بریزید. تابه‌ای با قطر 25 سانتیمتر را كمی چرب كنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و مخلوط تخم‌مرغ را در آن بریزید. در ظرف را بگذارید و بدون هم زدن، آن را 7 تا 10 دقیقه بپزید تا كمی سفت شود. املت را به آرامی روی تخته برش سرازیر كنید و چند دقیقه صبر كنید تا خنك شود.

سپس با استفاده از كاتر گرد بزرگ چهار دایره از املت ببرید. برای صورت‌ها از گوجه‌فرنگی، فلفل دلمه‌ای، زیتون، پنیر و جعفری، چشم، بینی، دهان و مو بگذارید. شما می‌‌توانید از تكه‌های باقیمانده از املت نیز استفاده كنید.

نکته تغذیه‌ای: والدین می‌توانند با تزیین غذای كودك و تعریف داستان‌هایی با غذاهای تزیین شده به شكل حیوان،‌ انسان، گل و ...، علاوه بر تحریك اشتهای كودك،‌ به آشنا شدن او با انواع مواد غذایی كمك نمایند.

 

برچسب ها: غذای کودک، تغذیه کودک، تزئین غذای کودک، آَشپزی کودک، صورت های تخم مرغی آفتابی تعداد بازديد: 852 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز