ماهی ترد
مواد لازم برای 4 نفر
2 تا 3سال
خرده نان...............................................................1 پیمانه
روغن زیتون...........................................................1 قاشق غذاخوری
پودر سیر ...........................................................یكدوم قاشق چایخوری (یا 3 حبه سیر خرد كرده)
آویشن یا هر سبزی معطر دیگر .............................یكدوم قاشق چایخوری
فیله ماهی سالمون............................................450 گرم
نمك...............................................................به مقدار كم
پودر فلفل سیاه تازه ........................................به مقدار لازم
آرد ................................................................یكچهارم پیمانه
تخممرغ .......................................................1 عدد
روش تهیه
سینی فر را در طبقه وسط قرار دهید و فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم كنید. روی سینی را كاغذ روغنی بیندازید. خرده نان، روغن زیتون، پودر سیر و آویشن خشك را در تابهای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا طلایی شود. سپس مخلوط خرده نان را در ظرف كم عمقی بریزید و صبر كنید تا خنك شود. آنگاه فیلههای سالمون را به صورت قطعههایی با طول 4 سانتیمتر برش بزنید. نمك و فلفل را به دو طرف فیلهها بزنید. حالا در یك ظرف كمعمق، آرد را بریزید و در ظرف كمعمق دیگری تخممرغ را هم بزنید. اكنون هر قطعه ماهی را در آرد بغلتانید و اضافی آرد را بگیرید. سپس آنها را داخل تخممرغ بغلتانید. در انتها قطعات ماهی را با مخلوط خردهنان بپوشانید. آنگاه قطعات ماهی را در سینی فر قرار دهید و 20 تا 25 دقیقه بپزید. ماهی را همراه با سسهای خانگی میل نمایید.
غذاهای دریایی از جمله ماهی از مواد غذایی سالم هستند كه حاوی پروتئین بالا و چربی اشباع كم بوده و منابع غنی از اسیدهای چرب امگا 3 میباشند. با اضافه كردن غذاهای دریایی به رژیم غذایی كودك خود میتوانید از انواع ویتامینها، مواد معدنی و مواد مغذی مورد نیاز كه به سلامت بدن كمك زیادی میكنند، بهرهمند شوید. ماهی را با روشهای مختلف مانند گریل كردن، كبابی كردن، بخارپز، فر پز و آبپز كردن تهیه نمایید.