Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 15:59

27
مرداد
صورتك خوشمزه

صورتك خوشمزه

طرز تهیه کیک صورتك خوشمزه

صورتك خوشمزه

 

 

مواد لازم

كیك كودك

 

كره .............................................................................................115 گرم

شكر قهوه‌ای روشن .......................................................................115 گرم

پوست پرتقال رنده كرده....................................................................یك‌دوم قاشق چایخوری

تخم‌مرغ همزده................................................................................3 عدد

آرد.................................................................................................165 گرم

بیكینگ‌پودر.......................................................................................یك‌چهارم قاشق چایخوری

ادویه (دارچین، جوز هندی، هل و زنجفیل) .............................................1 قاشق چایخوری

میوه خشك (كشمش‌ سیاه، كشمش سبز، زردآلو، آلو و...) ......................250 گرم

كرم كره‌ای ......................................................................................1 واحد

رنگ نارنجی خوراكی  .....................................................................  به میزان لازم

رنگ بنفش خوراكی..........................................................................به میزان لازم

پاستیل برای تزئین ..........................................................................به میزان لازم

اسمارتیز و قرص نعنائی برای تزئین  ...................................................به میزان لازم

 

روش تهیه

قالب عمیقی را به قطر 15 سانتیمتر چرب كنید و كف و دیواره آن را با 3 لایه كاغذ روغنی بپوشانید به گونه‌ای كه كاغذ از لبه قالب حدود 5 سانتیمتر بلندتر باشد. آن‌گاه همه مواد لازم را در كاسه مناسبی بریزید و با قاشق چوبی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. سپس مایه به دست آمده را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 2 ساعت در فر گرم كرده با دمای 150 درجه سانتیگراد بپزید. همینكه كیك پخت، آن را از فر بیرون آورید و بلافاصله رویش را با فویل آلومینیومی بپوشانید. اكنون صبر كنید تا كیك كاملا خنك شود. اكنون مانند تصویر الگوئی از صورتك تهیه كنید و كیك را به همان شكل برش بزنید. كیك را در ظرف مناسب پذیرائی قرار دهید. سه‌چهارم از كرم كره‌ای را به رنگ نارنجی درآورید و باقیمانده آن را با رنگ بنفش رنگ نمائید. حالا مانند تصویر كیك را با این دو رنگ بپوشانید تا صورت و دهان صورتك تشكیل ‌شود. حالا خط لب صورتك را با پاستیل نواری شكل دهید و از قرص نعنا و اسمارتیز دندان و چشم صورتك را درست كنید. با پاستیل نواری نیز برای صورتك، ابرو، بینی و مژه درست كنید. به جای موهای او نیز پاستیل میوه‌ای بچسبانید. می‌توانید با یك پاپیون، صورتك را برای میهمانی‌ها حاضر كنید.

یادآوری: برای تهیه یك واحد كرم كره‌ای؛ 125 گرم كره‌ نرم را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا یكدست و صاف شود. آن‌گاه 240 گرم پودر شكر را بتدریج به كره بیفزائید و پیوسته هم بزنید. در پایان 2 قاشق سوپخوری شیر اضافه كنید و قدری هم بزنید تا كرم یكدستی حاصل شود.

برچسب ها: زندگی آنلاین، صورتك خوشمزه تعداد بازديد: 467 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز