Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 19:07

17
آبان
پوره براكلی و هویج

پوره براكلی و هویج

هويج را در قابلمه كوچكي محتوي آب‌جوش به مدت 15-18 دقيقه بپزد تا نرم شود. سپس آن را آبكشي كنيد و كنار بگذاريد تا كمي خنك شود...

تحریریه زندگی آنلاین- گروه كودك سالم

 

 

9-12 ماه

زمان مورد نیاز برای تهیه و پخت: 40 دقیقه

مواد لازم برای 2 وعده

هویج پوست كنده و خرد كرده      1 عدد درشت

براكلی گلچه كرده                      نصف یك بوته كوچك

 

روش تهیه

هویج را در قابلمه كوچكی محتوی آب‌جوش به مدت 15-18 دقیقه بپزد تا نرم شود. سپس آن را آبكشی كنید و كنار بگذارید تا كمی خنك شود. در این بین براكلی را در قابلمه كوچكی از آب جوش به مدت 3-4 دقیقه بپزید تا نرم شود. اكنون هویج و براكلی را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید.

یادآوری: اگر پوره سفت بود می‌توانید با اندكی شیر مادر یا آب آن را رقیق كنید.

 

برچسب ها: آشپزی کودک، پوره، پوره کودک، روش تهیه پوره، پوره هویج، آموزش پوره تعداد بازديد: 947 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز