Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 12:35

5
اسفند
پوره اسفناج و موز

پوره اسفناج و موز

طرز تهیه پوره اسفناج و موز

پوره اسفناج و موز

 

 

زمان مورد نیاز برای تهیه و پخت: 15دقیقه

9-12 ماه

 

مواد لازم برای2 پیمانه

 

 

اسفناج...............................350 گرم

موز رسیده ..........................2 عدد

ماست  ..............................60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

آب سیب ...........................حدود 2 قاشق سوپخوری

 

 

روش تهیه

 

ساقه‌های ضخیم اسفناج را جدا كنید و بقیه را در دستگاه غذاساز پوره كنید. موزها را پوست بگیرید و همراه ماست و آب سیب به اسفناج بیفزائید. دستگاه را دوباره روشن كنید تا مواد كاملاً پوره شوند. حالا پوره را در ظرف دربسته در یخچال نگه‌داری كنید.

نكته: این پوره را به مدت 3 روز در یخچال و یك ماه در فریزر می‌توان نگه داشت.

 

 

برچسب ها: پوره اسفناج، زندگی آنلاین تعداد بازديد: 673 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز