Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 17:23

5
اسفند
پوره انبه، سيب و هويج

پوره انبه، سيب و هويج

طرز تهیه پوره انبه، سيب و هويج

پوره انبه، سيب و هويج

 

 

زمان مورد نیاز برای تهیه و پخت: 25 دقیقه

6-9 ماه

 

مواد لازم برای1 پیمانه

 

هویج پوست گرفته و خرد كرده...............3 عدد

انبه پوست گرفته و خرد كرده ...............1 عدد

سیب پوست گرفته و بدون هسته.........2 عدد

 

روش تهیه

ابتدا، میوه‌ها و هویج را روی كاغذ روغنی بچینید و در سینی شیرینی‌پزی قرار دهید. حالا فر را با دمای 175 درجه‌ سانتیگراد روشن كنید و سینی را در فر قرار دهید تا میوه و هویج پخته و نرم شود. اكنون مواد پخته را درون دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید. صبر كنید تا پوره سرد شود. سپس آن را در ظرف دربسته نگه دارید.

نكته: این پوره در ظرف دربسته به مدت 3 روز در یخچال قابل نگه‌داری است. در صورت فریزر كردن می‌توانید این پوره را به مدت یك ماه در فریزر نگه دارید.

برچسب ها: پوره انبه، زندگی آنلاین، اموزش گام به گام تعداد بازديد: 742 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز