تست فرانسوی با سيب و كشمش
زمان مورد نیاز برای تهیه و پخت: 35 دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
سیب ...............................1 عدد درشت
آب....................................2 قاشق سوپخوری
كشمش پلوئی...................40 گرم
نان تست...........................4 برش
تخممرغ ...........................3 عدد
شیر كمچرب.....................125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
عسل ..............................1 قاشق سوپخوری
دارچین ............................یكدوم قاشق چایخوری
پوست پرتقال رنده كرده .......یكدوم قاشق چایخوری
كره ...............................20 گرم
پودر شكر........................2 قاشق سوپخوری
روش تهیه
سیب را پوست بگیرید، هستههایش را درآورید و به صورت ورقههای نازك و باریك برش بزنید. آب و سیبها را داخل یك قابلمه كوچك بریزید. بگذارید تا آب داخل قابلمه روی حرارت جوش بیاید. حرارت را كم كنید، در قابلمه را ببندید، حدود 5 دقیقه طول میكشد تا سیبها نرم شوند. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و كشمشها را به مخلوط سیب بیفزائید و بگذارید به مدت 15 دقیقه سرد شوند. اكنون هر برش نان را به 4 مثلث تقسیم كنید و مخلوط سیب را بین دو مثلث نان قرار دهید. تخممرغها را داخل یك كاسه مناسب بریزید. حالا شیر، عسل، دارچین و پوست پرتقال را نیز به آنها اضافه كنید و با هم تركیب نمائید. نیمی از كره را در یك تابه نچسب بزرگ بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب شود. نانها را در تركیب تخممرغ فرو ببرید و بعد داخل تابه قرار داده و بپزید. در تابه را نبندید تا زمانیكه هر دو طرف نانها طلائی رنگ شوند. اكنون تابه را از روی حرارت بردارید. حالا در تابه را ببندید تا نانها گرم بمانند. اینكار را در مورد باقی كره و نان نیز انجام دهید. روی هر یك مقداری پودر شكر بپاشید تا آماده خوردن شوند.