Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 23:09

22
اسفند
كباب ماهی و مخلوط كلم‌پيچ

كباب ماهی و مخلوط كلم‌پيچ

ماهي را به تكه‌هاي 2 سانتيمتري برش بزنيد و بعد آنها را با پستو و يك قاشق...

كباب ماهی و مخلوط كلم‌پيچ

 

 

زمان مورد نیاز برای تهیه و پخت: 35 دقیقه

2- 3 سال

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

فیله ماهی.........................600 گرم

سس پِستو........................1 قاشق سوپخوری

جعفری ریز خردشده.............یك‌دوم پیمانه

كلم‌پیچ ریز خردشده.............یك‌دوم عدد كوچك (600 گرم)

كیپر..................................یك‌سوم پیمانه (65 گرم)

پوست لیمو رنده شده...........1 قاشق چایخوری

نعناع ریز خردشده ................یك‌دوم فنجان

 

 

روش تهیه

ماهی را به تكه‌های 2 سانتیمتری برش بزنید و بعد آنها را با پستو و یك قاشق سوپخوری جعفری خردشده در یك كاسه متوسط تركیب كنید. سپس آنها را به 8 سیخ چوبی بكشید. كباب‌ها را در یك تابه نچسب كه از قبل چرب كرده‌اید و روغن آن را داغ نموده‌اید تا زمانی كه كباب‌ها طلائی رنگ شوند بپزید. سپس روی آنها را بپوشانید تا گرم بمانند. كلم را در تابه گرم بریزید و بگذارید تا بپزند. گاهی اوقات آنها را هم بزنید تا وقتی كه كاملاً نرم شوند. حالا جعفری باقیمانده، كیپر و پوست لیمو را به آنها اضافه كنید و بگذارید باز هم با هم بپزند. ماهی‌های كباب شده را با تركیب پخته شده كلم‌پیچ میل نمایید.

نكته1: برای تهیه سس پستو؛ 2 قاشق سوپخوری ریحان ریز خردكرده، 2 قاشق سوپخوری گردوی آسیاب كرده و یك‌چهارم پیمانه (60 میلی‌لیتر) روغن زیتون را با هم مخلوط كنید.

نكته 2: سیخ‌های چوبی را از 2 ساعت قبل در آب سرد بخیسانید تا هنگام كباب كردن نسوزد.

نكته3: اگر كیپر در دسترس نبود از زیتون بدون هسته و خرد كرده استفاده نمائید.

 

 

برچسب ها: فیله ماهی، زندگی آنلاین، كباب ماهی و مخلوط كلم‌پيچ تعداد بازديد: 531 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز