Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 20:38

23
بهمن
كَسرول ماهی

كَسرول ماهی

فر را با دماي 200 درجه سانتيگراد گرم كنيد. پاستا را در قابلمه‌اي حاوي آب جوش...

كَسرول ماهی

 

 

زمان مورد نیاز برای تهیه و پخت: 50 دقیقه

2- 3 سال

 

 

مواد لازم برای 4- 6 نفر

 

پاستا پِنه....................................................................85 گرم

روغن زیتون.................................................................2 قاشق سوپخوری

پیاز ریز خردكرده ..........................................................1 عدد كوچك

ساقه كرفس ریز خردكرده .............................................1 عدد كوچك

هویج پوست گرفته و ریز خردكرده  ..................................1 عدد كوچك

برگ اسفناج خردكرده  .................................................100 گرم

شیر ........................................................................120 میلی‌لیتر (حدود یك‌دوم پیمانه)

خامه  .......................................................................2 قاشق سوپخوری

پنیر چدار رنده‌كرده ......................................................25 گرم

سس خردل ..............................................................یك‌دوم قاشق چایخوری

جعفری خردكرده........................................................1 قاشق سوپخوری

آبلیموی تازه ............................................................2 قاشق سوپخوری

فیله ماهی دودی.....................................................90 گرم

فیله ماهی سفید خردكرده ......................................140 گرم

تخم‌مرغ آبپز خردكرده ...............................................1 عدد

پنیر موزارلا رنده كرده ..............................................85 گرم

 

روش تهیه

فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم كنید. پاستا را در قابلمه‌ای حاوی آب جوش و نمك بپزید تا نرم شود. سپس آن را آبكشی كنید.

آن‌گاه در تابه گودی مقداری روغن زیتون بریزید و روی حرارت گرم كنید. سپس پیاز را داخل آن بریزید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید. بعد از نرم‌شدن پیاز، كرفس و هویج را به آن اضافه كنید و بگذارید 3 دقیقه دیگر نیز بپزد. حالا اسفناج را بیفزایید و 2 دقیقه دیگر به تفت دادن سبزیجات ادامه دهید. اكنون در ظرف مناسبی شیر، خامه، پنیر و سس خردل را با هم مخلوط كنید تا سس یكدستی حاصل شود. سپس جعفری و آبلیمو را نیز به سس فراهم‌كرده بیفزائید. در یك ظرف نسوز چربكرده فیله‌های ماهی را قرار دهید و بعد تخم‌مرغ را روی فیله ماهی بریزید و بعد روی آنها از سسی كه آماده كرده‌اید بریزید. بعد پاستا‌ی پخته را روی مواد قبل قرار دهید و سپس روی كسرول را با پنیر موزارلا را بپوشانید. ظرف را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه در فر قرار دهید تا كسرول پخته شده و پنیر آب شود.

برچسب ها: زندگی آنلاین، كَسرول ماهی تعداد بازديد: 484 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز