Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 13:47

19
دی
املت رنگارنگ

املت رنگارنگ

طرز تهیه املت

املت رنگارنگ

 

 

زمان مورد نیاز برای تهیه و پخت: 45 دقیقه

2-3 سال

 

مواد لازم برای 2-4 نفر

 

 

روغن آفتابگردان..................................1 قاشق سوپخوری

پیاز خرد كرده ....................................1 عدد كوچك

سیب‌زمینی ریز خرد كرده ....................2 عدد متوسط

فلفل دلمه‌ای قرمز خرد كرده ................یك‌دوم عدد

كدوی ریز خرد كرده .............................1 عدد كوچك

نخودفرنگی پخته.................................2 قاشق سوپخوری

جعفری خرد كرده ...............................1 قاشق سوپخوری

تخم‌مرغ همزده .................................3 عدد

 

 

روش تهیه

روغن را در تابه‌ای به قطر 20 سانتیمتر گرم كنید. پیاز را اضافه كنید و به مدت 5 دقیقه در روغن تفت دهید تا پیاز نرم شود. سیب‌زمینی را اضافه كنید و حدود 10 دقیقه یا تازمانی‌كه نرم شود با پیاز بپزید. حالا فلفل، كدو، نخود فرنگی و جعفری را نیز به پیاز و سیب‌زمینی اضافه كنید و آنها را 2-3 دقیقه در تابه بپزید.

آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را همراه یك قاشق سوپخوری آب سرد با مفتول دستی هم بزنید. سپس روی سبزیجاتی كه در تابه در حال پختن هستند بریزید. املت را روی حرارت بسیار ملایم به مدت 5-10 دقیقه یا تا زمانیكه تخم‌مرغ‌ها ببندد و زیر آن به رنگ طلایی در آید بپزید. حالا آن را برگردانید و 1-2 دقیقه دیگر صبر كنید تا روی دیگر آن نیز طلایی رنگ شود. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و پس از خنك شدن، املت را برش بزنید و سرو نمائید.

برچسب ها: املت، نخودفرنگی، روغن آفتابگردان، زندگی آنلاین تعداد بازديد: 560 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز