Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 15:12

19
دی
مينسترون با گوشت قلقلی

مينسترون با گوشت قلقلی

طرز تهیه مينسترون با گوشت قلقلی

مينسترون با گوشت قلقلی

 

 

زمان مورد نیاز برای تهیه و پخت: 1 ساعت

 

12-24 ماه

 

گوشت چرخكرده..........................................400 گرم

پودر پاپریكا .................................................1 قاشق چایخوری

تخم‌مرغ همزده...........................................1 عدد

پیاز ریز خردكرده..........................................1 عدد

رب گوجه‌فرنگی..........................................70 گرم (یك‌چهارم پیمانه)

روغن زیتون................................................2 قاشق سوپخوری

سیر له‌كرده...............................................2 حبه

هویج خردكرده...........................................2 عدد

كرفس خردكرده.........................................1 ساقه

فیله گوجه‌فرنگی خردكرده.......................... 2 عدد

آب مرغ  .................................................500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

آب ........................................................500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

برنج خیسانده  .......................................110 گرم (یك‌دوم پیمانه)

كدوی خردكرده........................................2 عدد متوسط

لوبیا چیتی پخته ....................................400 گرم

 

روش تهیه

ابتدا گوشت‌ چرخكرده، پاپریكا، تخم‌مرغ، نیمی از پیاز و یك قاشق سوپخوری از رب گوجه‌فرنگی را در یك كاسه بریزید و كاملاً با هم مخلوط كنید. سپس هر بار یك قاشق‌سوپخوری از مواد بردارید و در دست به شكل یك توپ قلقلی در آورید. حالا روغن را در یك قابلمه بزرگ گرم كنید، گوشت قلقلی‌ها را در آن سرخ كنید تا طلائی رنگ شوند. اكنون سیر و باقیمانده پیاز را نیز در همان قابلمه تفت دهید تا زمانی كه نرم شوند. حال هویج، كرفس و رب گوجه‌فرنگی باقیمانده را نیز اضافه كنید. در حالیكه مواد در حال پختن هستند، شما مدام تركیب را هم بزنید. صبر كنید تا سبزیجات نرم شوند. سپس فیله گوجه‌فرنگی، آب مرغ، آب و برنج را نیز اضافه نمائید و صبر كنید تا مواد بجوشد. آن‌گاه كدو، لوبیا و گوشت قلقلی‌ها را نیز به قابلمه اضافه كنید. هنگامی كه مواد دوباره به نقطه جوش رسید، حرارت را كاهش دهید در ظرف را بگذارید و به مدت 15 دقیقه، یا تا زمانی كه گوشت و برنج كاملاً پخته شود، مواد را حرارت دهید.

نكته: برای كودكان نوپا، سوپ را به همراه گوشت به شكل پوره در آورید.

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، مينسترون با گوشت قلقلی تعداد بازديد: 488 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز