Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 00:57

19
آذر
خوراك ماهی در سس پنیر

خوراك ماهی در سس پنیر

كره را در يك تابه كوچك آب كنيد، سپس آرد را اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد تا ...

خوراك ماهی در سس پنیر

 

 

زمان مورد نیاز برای پخت: 30 دقیقه

 

 

12-24 ماه

 

مواد لازم برای تهیه 1 پیمانه سس پنیر

 

كره...................................................10 گرم

آرد....................................................2 قاشق سوپخوری

شیر................................................یك‌دوم پیمانه (125 میلی‌لیتر)

پنیر چدار رنده كرده ...........................2 قاشق سوپخوری

فیله ماهی .....................................30 گرم

گل‌های كوچك كلم براكلی.................30 گرم

 

 

روش تهیه

كره را در یك تابه كوچك آب كنید، سپس آرد را اضافه كنید و مرتب هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته شود حالا به تدریج شیر را اضافه كنید. مواد را مدام هم بزنید. بگذارید تركیب بپزد تا زمانی‌كه حباب‌هایی در آن ایجاد شده و كمی غلیظ شود. مواد را از روی حرارت بردارید و پنیر را به آن اضافه كنید و مخلوط نمائید. در این فاصله ماهی و براكلی را به روش دلخواه خود (پختن با آب، بخار یا مایكروویو) جداگانه بپزید تا زمانی‌كه براكلی كاملا نرم شده و ماهی نیز بپزد. ماهی را به صورت تكه‌های كوچك خرد كنید. در عین حال تمام استخوان‌های آن را نیز باید جدا كنید. آن‌گاه ماهی، براكلی و سس فراهم كرده را در یك كاسه كوچك با هم مخلوط كرده و سرو كنید.

نکته: سس پنیر را می توان به همراه انواع پوره یا پاستا نیز سرو کرد.

می توانید باقی مانده سس پنیر را در ظرف های مخصوص یخ ریخته (در هر قسمت 1 قاشق غذاخوری بریزید) و در فریزر به مدت 1 ماه نگهداری کنید. در ظرف را باید حتما بپوشانید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، خوراك ماهی در سس پنیر تعداد بازديد: 481 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز