Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 01:07

27
آبان
كيك شماره 2

كيك شماره 2

فر را با دماي 180 درجه سانتيگراد گرم کنید. سيني فر عميق در ابعاد ...

كيك شماره 2

 

 

زمان مورد نیاز برای پخت: 2-3 ساعت

 

 

مواد لازم

 

پودر کیک وانیلی..............................................3 بسته 340 گرمی

كره نرم شده  ................................................250 گرم

شکر ...........................................................3 پیمانه

شیر ...........................................................یك‌چهارم پیمانه (60 میلی لیتر)

رنگ خوراکی آبی و قرمز.................................به میزان لازم

پاستیل کوچک زرد رنگ...................................12 عدد

ترافل رنگی..................................................200 گرم

پاستیل میوه‌ای رشته‌ای به رنگ زرد ....................1 عدد

مارشمالوی سفید...........................................15 عدد

اسمارتیز .......................................................6 عدد

 

 

روش تهیه

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی فر عمیق  در ابعاد 26 × 36 سانتیمتر را چرب کنید. سپس 12 عدد قالب مافین را با كپسول كاغذی بپوشانید و كنار بگذارید. مایه کیک را با توجه به دستورالعمل مندرج روی بسته‌بندی آن تهیه کنید. كپسول‌های مافین را با مایه پر كنید. به طوری‌كه یك‌سوم از هر كپسول خالی بماند.

باقیمانده مایه كیك را نیز در سینی چرب شده بریزید. مافین‌ها را به مدت 20 دقیقه بپزید. کیکی که در سینی ریخته بودید را نیز به مدت 1 ساعت در فر بگذارید تا بپزد. پس از خارج کردن کیک‌ها از فر، آن‌ها را 5 دقیقه در دمای اتاق بگذارید. سپس آنها را روی توری خنك كننده برگردانید و صبر كنید تا كاملاً خنك شوند.

به کمک یک چاقوی دندانه‌دار روی كیك را ببرید تا سطح آن صاف شود. سپس کیک را روی سینی قرار دهید به گونه‌ای که آن قسمتی که بریده‌اید در زیر قرار بگیرد. اكنون کره را به کمک یک همزن برقی آنقدر بزنید تا رنگ آن مایل به سفید شود. در حالیکه همچنان در حال همزدن هستید، به‌تدریج نیمی از شکر و کل شیر را به کره اضافه کنید.

سپس باقیمانده شکر را نیز اضافه کنید. دو‌سوم کرم حاصل شده را به رنگ قرمز و باقی مانده را به رنگ آبی در آورید. کرم قرمز رنگ را روی کیک بزرگ بمالید. کرم آبی رنگ را نیز روی مافین‌ها بمالید. 

پاستیل‌های کوچک زرد را روی نیمی از مافین‌ها به عنوان بدن پروانه قرار دهید. از ترافل نیز به جای بال پروانه استفاده کنید. پاستیل‌های رشته‌ای را نیز ببرید و از آنها به جای شاخک پروانه استفاده کنید. به کمک قیچی، مارشمالوها را به دو قسمت تقسیم کنید. از مارشمالوها به عنوان گلبرگ و اسمارتیزها به عنوان مركز گل استفاده کنید.

مافین‌ها را بر روی کیک به گونه‌ای بچینید که شماره 2 تشکیل شود.

برچسب ها: کیک، زندگی آنلاین تعداد بازديد: 684 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز