Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 فروردین 1403 - 09:56

11
مهر
خلال‌های پنير

خلال‌های پنير

فر را با دمای 002 درجه سانتیگراد گرم کنید. دو عدد از کاغذهای روغنی مخصوص...

خلال‌های پنير

 

 

زمان مورد نیاز برای تهیه: 50 دقیقه

 

12-24 ماه

 

مواد لازم برای تهیه 42 عدد

 

روغن مایع ..................................كمی

آرد.............................................175 گرم

كره یا مارگارین خرد كرده ...............6 قاشق سوپخوری

پنیر گودا رنده كرده.........................115 گرم

تخم‌مرغ همزده...............................1 عدد

 

 

روش تهیه

فر را با دمای 002 درجه سانتیگراد گرم کنید. دو عدد از کاغذهای روغنی مخصوص سینی فر را نیز چرب کنید. آرد را در کاسه‌ای بریزید. کره یا مارگارین را به آن اضافه کنید. با نوك انگشتان كره را به خورد آرد بدهید تا به شكل خرده‌ نان درآید، در نهایت پنیر را نیز به ترکیب اضافه کنید. 1 قاشق سوپخوری از تخم‌مرغ را نگه داشته، باقی تخم‌مرغ را به مخلوط آرد اضافه کنید. مواد را مخلوط کنید تا زمانی‌که یک خمیر نرم حاصل شود. در صورت لزوم، کمی آب نیز به مواد اضافه کنید. سپس به کمک یک وردنه خمیر را روی سطح آرد پاشیده باز كنید به گونه‌ای که یک مستطیل به ابعاد 02 ×03 سانتیمتر از آن به دست آید. تخم‌مرغ باقیمانده را روی خمیر بمالید. حالا خمیر را به نوارهائی به اندازه 7 × 1 سانتیمتر برش بزنید. خلا‌ل‌ها را در سینی بچینید و به مدت 8 – 01 دقیقه یا تا زمانیکه طلایی رنگ شوند. در فر بپزید. پس از خارج کردن خلال‌ها از فر، صبر كنید ظرف کاملاً خنک شود. سپس آنها را از ظرف جدا کنید. 1 الی 2 عدد از خلال‌ها را به کودک بدهید. باقی آنها را می‌توانید در ظرفی دردار تا 1 هفته نگهداری کنید.

یادآوری: می‌توانید این خلال‌ها را لای یک کاغذ روغنی بپیچید، در ظرفی دردار قرار دهید و تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید.

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، خلال‌های پنير تعداد بازديد: 469 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز