Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 18:48

25
شهریور
كيك بادكنـكی

كيك بادكنـكی

فر را با دماي 571 درجه سانتيگراد گرم كنيد. يك قالب گرد با قطر 03 سانتيمتر...

كيك بادكنـكی

 

 

زمان مورد نیاز برای تهیه: 2ساعت

 

 

مواد لازم

 

مواد لازم كیك ماست:

كره نرم..........................سه‌چهارم پیمانه

پودر شكر ....................یك‌و یك‌دوم پیمانه (240 گرم)

تخم‌مرغ ......................3 عدد درشت

آرد ............................دو و یك‌دوم پیمانه (450 گرم)

بیكینگ‌پودر .................2 قاشق چایخوری

نمك .........................یك‌چهارم قاشق چایخوری

وانیلین .....................یك دوم قاشق چایخوری

ماست   ...................1 پیمانه (250 میلی‌لیتر)

 

مواد لازم برای تزئین:

كیك ماست..................................1 عدد به قطر 30 سانتیمتر

كرم كره‌ای  .................................1 واحد

خمیر مارسیپان برای تزئین..............200 گرم

رنگ‌های خوراكی..........................از هر كدام چند قطره

پاستیل رشته‌ای...........................60 سانتیمتر

پاستیل نواری...............................400 گرم

 

 

روش تهیه

 

روش تهیه كیك ماست:

فر را با دمای 571 درجه سانتیگراد گرم كنید. یك قالب گرد با قطر 03 سانتیمتر را چرب كنید. كمی آرد بپاشید. اضافی آرد را بگیرید. كره و پودر شكر را با یكدیگر مخلوط كنید و با همزن برقی بزنید تا كاملاً نرم و رنگ آن روشن شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را با فاصله از یكدیگر به مواد قبلی اضافه كنید و همچنان به همزدن ادامه دهید. مواد خشك را در ظرفی با هم تركیب كرده و كنار بگذارید. در ظرفی دیگر، وانیلین و ماست را با یكدیگر مخلوط كنید و كاملاً هم بزنید. مواد خشك و تركیب ماست را نیز یكی در میان به مایه تخم‌مرغی اضافه كنید و همچنان با همزن برقی مواد را هم بزنید. توجه داشته باشید كه مواد باید به تدریج به یكدیگر اضافه شوند. پس از مخلوط شدن، مایه كیك را در قالبی كه قبلاً آماده كرده‌اید بریزید و در طبقه وسط فر بگذارید. كیك را به مدت 53 دقیقه بپزید. سپس خلال چوبی را در كیك فرو برید. اگر خلال تمیز از كیك خارج شد كیك شما آماده است. كیك را از فر خارج كنید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا خنك شود.

پس از خنك شدن، كیك را از ارتفاع به دو قسمت برش دهید. روی یك نیمه از آن را با كرم كره‌ای بپوشانید و سپس نیمه دیگر را بر روی آن بگذارید. كیك را با كرم باقیمانده كاملاً بپوشانید. سعی كنید كرم به صورت یكدست پخش شود. خمیر مارسیپان را با چند رنگ مختلف رنگ‌آمیزی كنید هر كدام را به صورت استوانه‌ای بپیچید و برش دهید تا دایره‌هایی حاصل شوند. می‌توانید دایره‌ها را به همان شكل كه هستند رها كرده یا آنها را به شكل بیضی درآورید. با پاستیل رشته‌ای‌ نخ‌ بادكنك‌ها را فراهم كنید و دور كیك را با پاستیل نواری مانند تصویر تزئین كنید.

یادآوری1: می‌توانید به جای پاستیل نواری برای دور كیك از خمیر مارسیپان رنگ‌آمیزی شده كه آن را به صورت نوار بریده‌اید بهره بگیرید.

یادآوری2: روش تهیه كرم كره‌ای در مجله شماره 8 كودك سالم آموزش داده شده است.

برچسب ها: زندگی آنلاین، كيك بادكنـكی تعداد بازديد: 1289 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز