Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 فروردین 1403 - 17:55

25
شهریور
املت اسپانيايی

املت اسپانيايی

مرغ و فلفل را خرد كنيد. سپس فلفل و نخودفرنگي را با هم مخلوط كنيد...

املت اسپانيايی

 

 

زمان مورد نیاز برای تهیه: 40 دقیقه

12-24 ماه

 

مواد لازم برای 2 نفر

  

فیله مرغ ...................................100 گرم

فلفل دلمه‌ای قرمز ......................یك دوم عدد

نخود فرنگی پخته........................1 قاشق سوپخوری

سیب‌زمینی پخته.......................50 گرم

روغن ......................................1 قاشق چایخوری

تخم‌‌مرغ ..................................1 عدد

نمك و فلفل.............................به میزان لازم

گوجه‌فرنگی برای تزئین..............1 عدد

 

 

روش تهیه

مرغ و فلفل را خرد كنید. سپس فلفل و نخودفرنگی را با هم مخلوط كنید. سیب‌زمینی‌ها را نیز خرد كنید. روغن‌ را در یك تابه نچسبی حرارت دهید. سپس سیب‌زمینی‌ها را برای

5 دقیقه در روغن تفت دهید تا كمی رنگ آن تغییر كند. فلفل و نخودفرنگی را اضافه كنید و در حالیكه آن را هم می‌زنید، صبر كنید تا مواد 2 دقیقه دیگر نیز با هم بپزند. بعد از

2 دقیقه، مرغ را نیز به سبزی‌ها اضافه كنید و با حرارت ملایم آن را بپزید. اكنون تخم‌مرغ را با چنگال كمی هم بزنید و سپس 2 قاشق چایخوری آب، نمك و فلفل به تخم‌مرغ بیفزائید. حال این تركیب را در ظرفی كه سبزی‌ها در آنها در حال پختن هستند بریزید و ظرف را كمی تكان دهید تا تخم‌مرغ كاملا روی سبزی را بگیرد. حالا مواد را در دمای معمولی به مدت

2-3 دقیقه بپزید تا زمانیكه زیر املت سفت و طلائی ‌رنگ شود. اطراف املت را از ظرف جدا كنید املت را در بشقابی تخت برگردانید. سپس دوباره آن را به تابه بازگردانید و آن روی دیگر آن را نیز كاملا بپزید. اینك املت را به 4 قسمت برش دهید و در هر ظرف 2 تكه از آن را قرار دهید و با گوجه‌فرنگی چهار قاچ كرده تزئین كنید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، املت اسپانيايی تعداد بازديد: 547 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز