Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 22:50

24
شهریور
سوپ عدس قرمز

سوپ عدس قرمز

عدس را پاك كنيد و با آب سرد بشوئيد. پياز را خرد كنيد و به همراه عدس، ادويه‌...

سوپ عدس قرمز

 

 

زمان مورد نیاز برای تهیه: 45 دقیقه

9-12 ماه

 

مواد لازم برای دو و یك‌دوم پیمانه

 

عدس قرمز.........................یك چهارم پیمانه

پیاز ..................................یك دوم عدد

پودر تخم گشنیز ................یك‌دوم قاشق چایخوری

زردچوبه...........................یك‌چهارم قاشق چایخوری

آب..................................350 میلی‌لیتر (یك و یك‌دوم پیمانه)

سیب‌زمینی.....................50 گرم

هویج..............................50 گرم

كلم  ............................50 گرم

گل كلم  .......................50 گرم

 

 

روش تهیه

عدس را پاك كنید و با آب سرد بشوئید. پیاز را خرد كنید و به همراه عدس، ادویه‌ها و آب در قابلمه مناسبی بریزید، روی حرارت قرار دهید تا بجوشد سپس در قابلمه را بگذارید و

02 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید. سیب‌زمینی، هویج و كلم را خرد كنید. گل كلم را نیز با دست به گلچه‌هایی كوچك تقسیم كنید. سبزی‌ها را به ظرف روی شعله اضافه كنید و 21-51 دقیقه آن را بپزید. پس از آماده شدن سوپ را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید، دستگاه را روشن كنید تا پوره یكدستی حاصل شود. در صورت لزوم كمی آب جوش نیز به آن اضافه كنید. یك قاشق سوپ را در بشقابی بریزید و دمای آن را كنترل كنید. قبل از دادن غذا به كودك آن را خنك كنید.

باقیمانده غذا را در ظرفی دربسته بریزید و به یخچال منتقل كنید. این غذا باید قبل از 42 ساعت مصرف شود.

یادآوری: می‌توانید این غذا را در فریزر نیز نگهداری كنید.

 

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، سوپ عدس قرمز تعداد بازديد: 475 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز