Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 01:29

24
شهریور
پوره پاستا و سبزی

پوره پاستا و سبزی

هويج را پوست بكنيد، برگ‌هاي كهنه و رويي كلم‌ها را جدا كنيد، همه ...

پوره پاستا و سبزی

 

 

زمان مورد نیاز برای تهیه: 30 دقیقه

9-12 ماه

 

مواد لازم برای 600 میلی‌لیتر (دو و یك‌دوم پیمانه)

 

 

هویج.............................................115 گرم

كلم بروكسل ...................................50 گرم

لوبیا سبز ........................................25 گرم

ذرت پخته  .......................................25 گرم (2 قاشق سوپخوری)

پاستای شكل دار .............................50 گرم

شیر خشك حلكرده در آب ..................350 میلی‌لیتر (یك‌ و یك‌دوم پیمانه)

پنیر چدار ........................................50 گرم

 

 

روش تهیه

هویج را پوست بكنید، برگ‌های كهنه و رویی كلم‌ها را جدا كنید، همه سبزی‌ها را بشوئید و سپس خرد كنید. سبزی‌ها، ذرت، پاستا و شیر را در تابه كوچكی بریزید و به مدت 51-02  دقیقه آن را بپزید تا پاستا نرم شود.  حالا پنیر را رنده كنید و به سبزی‌ها اضافه كنید. سپس مواد را هم بزنید تا پنیر كاملا آب شود. اكنون مواد را به كمك غذاساز پوره كنید. یك قاشق از آن را در بشقابی ریخته و دمای آن را امتحان كنید. در صورت لزوم، قبل از اینكه غذا را به كودك دهید آن را خنك كنید. باقیمانده غذا را بپوشانید و سریعاً به یخچال منتقل كنید. غذا را تا قبل از 42 ساعت استفاده كنید.

یادآوری: در این دستور می‌توانید از انواع سبزی كه در دسترس دارید استفاده كنید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، پوره پاستا و سبزی تعداد بازديد: 542 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز