Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 08:56

24
شهریور
دسر ميوه‌ای

دسر ميوه‌ای

طرز تهیه دسر ميوه‌ای

دسر ميوه‌ای

 

 

زمان مورد نیاز برای تهیه: 30 دقیقه

6-9 ماه

 

مواد لازم برای 450 میلی‌لیتر

 

 

گلابی رسیده ........................1 عدد

آلوی رسیده .........................225 گرم

پودر شكر.............................1 قاشق سوپخوری

آرد ذرت...............................1 قاشق سوپخوری

شیر خشك حلكرده در آب ......150 میلی‌لیتر

 

 

روش تهیه

گلابی را به چهار قسمت تقسیم كنید. پوست هر قسمت را بگیرید، هسته آن را در بیاورید و خرد كنید. آلوها را نیز بشوئید. سپس به 2 قسمت تقسیم نمائید، هسته آن را خارج كنید. سپس هر یك را خرد كنید. میوه‌ها را در ظرف مناسبی بریزید. 1 قاشق سوپخوری آب و 2 قاشق چایخوری از شكر به آنها بیفزائید و روی حرارت قرار دهید تا به آرامی به مدت 01دقیقه بپزد. اكنون آرد ذرت، باقیمانده شكر و یك مقدار شیر را با هم مخلوط كنید تا خمیری نرم حاصل شود. باقی شیر را گرم كنید تا بجوشد سپس شیر را آرام آرام به مخلوط آرد ذرت اضافه كنید. این مخلوط را دوباره روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و غلیظ و كرم مانند شود. توجه داشته باشید كه در این مدت مرتب آن را هم بزنید.

میوه‌ها را له كنید و در حالیكه هم می‌زنید، میوه‌ها را به آن اضافه كنید. یك قاشق از مواد را در بشقابی بریزید و دمای آن را امتحان كنید. قبل از اینكه دسر را به كودك بدهید،آن را كاملا خنك كنید.

یادآوری: باقیمانده دسر را در ظرفی دردار ریخته و به یخچال منتقل كنید. این دسر باید قبل از 42 ساعت مصرف شود.

این دسر را می‌توان در فریزر نیز نگه‌داری كرد.

برچسب ها: زندگی آنلاین، دسر ميوه‌ای تعداد بازديد: 519 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز