Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 03:39

1
شهریور
كَسرول گوشت و سبزيجات

كَسرول گوشت و سبزيجات

طرز تهیه كَسرول گوشت و سبزيجات

كَسرول گوشت و سبزيجات

 

 

زمان مورد نیاز برای تهیه: 5 دقیقه

 

 

2 تا 3 سال

 

مواد لازم برای 2-3 نفر

 

كره .............................................30 گرم

آرد ...............................................1 قاشق سوپخوری

شیر .............................................1 پیمانه (250میلی‌لیتر)

مرغ یا گوشت پخته و خردكرده...........1 پیمانه (120 گرم)

سبزیجات پخته و خردكرده................1 پیمانه (150 گرم)

خرده نان......................................یك‌ چهارم پیمانه (15 گرم)

پنیر چدار رنده‌كرده.........................یك‌دوم پیمانه (75 گرم)

 

 

روش تهیه

كره را با حرارت ملایم آب كرده و بعد آرد را به آن اضافه كنید صبر كنید تا خامی آرد گرفته شود. سپس شیر را كم‌كم به آنها بیفزایید و مرتب هم بزنید تا سس كمی غلیظ شود. ظرف نسوزی با گنجایش 2 پیمانه (005 میلی‌لیتر) را چرب كنید. كف ظرف را با مخلوط گوشت و سبزیجات بپوشانید. حالا روی مواد از سسی كه قبلاً تهیه كرده‌اید، بریزید و روی سس نیز خرده نان و مقداری پنیر بپاشید. فر را با دمای081 درجه سانتیگراد روشن كنید و ظرف را به مدت 02 دقیقه داخل فر بگذارید تا روی كسرول طلائی رنگ شود.

یادآوری 1: می‌توانید از انواع سبزیحات مثل هویج، نخودفرنگی، سیب‌زمینی، كدو، ... استفاده كنید.

یادآوری 2: برای تهیه خرده نان، نان تست را به قطعات كوچك برش بزنید، به طور یكنواخت درون سینی فر پهن كنید. فر را با دمای 081 درجه‌ سانتیگراد روشن كنید. سینی را به مدت 5 دقیقه درون فر قرار دهید. یكبار نان‌ها را زیر و رو كنید و دوباره چند دقیقه درون فر قرار دهید تا طلایی شوند. اكنون نان‌ها را درون دستگاه غذاساز بریزید و پودر كنید.

 

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، كَسرول گوشت و سبزيجات تعداد بازديد: 570 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز