Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 14:44

1
شهریور
كاسترد زرده تخم‌مرغ

كاسترد زرده تخم‌مرغ

طرز تهیه كاسترد زرده تخم‌مرغ

كاسترد زرده تخم‌مرغ

 

 

زمان مورد نیاز برای تهیه: 20 دقیقه

 

مواد لازم برای تهیه سه‌چهارم پیمانه

 

شیر ..........................160 میلی‌لیتر (دوسوم پیمانه)

دارچین.........................1 پینچ

زرده تخم‌مرغ ...............1 عدد

شكر .........................2 قاشق چاپخوری

آرد ذرت......................1 قاشق چاپخوری

 

 

روش تهیه

شیر و دارچین را تركیب كنید و روی حرارت بگذارید تا شیر جوش بیاید. زرده‌تخم‌مرغ، شكر و آرد ذرت را در یك ظرف دیگر باهم مخلوط كنید. مخلوط شیر را به آرامی روی تركیب زرده تخم‌مرغ بریزید و مرتب هم بزنید. مایه فراهم كرده را داخل ظرف ریخته و بگذارید با حرارت ملایم پخته شود، مرتب هم بزنید تا جائیكه این تركیب كاملاً غلیظ شود. بعد از روی حرارت بردارید. روی ظرف حاوی كاسترد را با پوشش پلاستیكی بپوشانید و بگذارید در دمای معمولی اتاق سرد شود.

یادآوری: منظور از یك پینچ مقدار موادی است كه بین دو سر انگشت جا می‌گیرد.

برچسب ها: زندگی آنلاین، كاسترد زرده تخم‌مرغ تعداد بازديد: 527 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز