Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 05:53

19
اردیبهشت
پوره سيب‌ و هويج

پوره سيب‌ و هويج

سیب را چهار قسمت كنید، هسته و پوسته آن را جدا نمایید. سپس آن را خرد كنید و همراه با آب هویج در قابلمه‌ای بریزید. در ظرف را بگذارید و برای 10 دقیقه به آرامی بپزید.

تحريريه كودك سالم

 

زمان مورد نیاز برای تهیه: 20 دقیقه

6تا 9ماه 

مواد لازم برای تهیه 1 پیمانه 
  

سیب                                    2 عدد 

آب هویج                               1 قاشق سوپخوری 

آرد ذرت                                1 قاشق سوپخوری

شكر                                    1 قاشق چایخوری 

شیر خشك حل‌كرده در آب        دو‌سوم پیمانه
 

روش تهیه

سیب را چهار قسمت كنید، هسته و پوسته آن را جدا نمایید.

سپس آن را خرد كنید و همراه با آب هویج در قابلمه‌ای بریزید. در ظرف را بگذارید و برای 10 دقیقه به آرامی بپزید و خوب هم بزنید تا سیب‌‌ها نرم شوند.

آنگاه آرد ذرت و شكر را با كمی شیر مخلوط كنید تا خمیر نرمی به دست آید. بقیه شیر را بجوشانید و به مخلوط آرد ذرت بیفزایید.

حالا آن را دوباره در ظرف بریزید و به آرامی به جوش آورید و هم بزنید تا غلیظ و یكنواخت شود.

سیب پخته را در مخلوط‌كن بریزید و پوره نمایید تا به غلظت مناسب برسد. آن‌گاه مخلوط آرد را به آن بیفزایید و هم بزنید.

یك قاشق از آن را در كاسه‌ای بریزید و قبل از دادن به كودك آن را از نظر دما تست نمایید.

باقیمانده پوره را در ظرفی بریزید و در ظرف را ببندید و در فریزر قرار دهید و در طول 42 ساعت آن را استفاده نمایید.

 

برچسب ها: غذای سالم، غذای سالم کودک، غذای مقوی کودک، پوره سيب‌ و هويج، روش تهیه پوره سیب و هویج، مواد تهیه پوره سیب و هویج، غذای مناسب نوزادی تعداد بازديد: 806 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این پوره چیست؟

فیلم روز
تصویر روز