كيك دايناسور شكلاتی
زمان مورد نیاز برای تهیه و آمادهسازی: 2 ساعت
زمان پخت: 45 دقیقه
مواد لازم برای 8 - 10 نفر
كره........................................200 گرم
پودر شكر ...............................200 گرم
تخممرغ ..................................4 عدد
وانیلین....................................یكچهارم قاشق چایخوری
شیر......................................125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
آرد.......................................250 گرم
آرد ذرت.................................50 گرم
بیكینگپودر .............................1 قاشق چایخوری
شكلات شیری........................140 گرم
روغن جامد..............................6 قاشق سوپخوری
خمیر مارسیپان........................500 گرم
رنگ خوراكی صورتی................به میزان لازم
روش تهیه
كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا به صورت كرم درآید. آنگاه زردههای تخممرغ را یكی یكی بیفزائید و به همزدن ادامه دهید. سپس وانیلین و شیر را اضافه كنید. اكنون در ظرف دیگری سفیدههای تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. بعد سفیدهها را به مایه قبلی بیفزائید و به آرامی مخلوط كنید. حالا آرد، آرد ذرت و بیكینگ پودر را- كه با هم مخلوط و الك كردهاید – به مایه بیفزائید. اینك مایه را در قالب قلبی شكل با ابعاد 30 سانتیمتر كه قبلا آن را چرب و آردپاشی كردهاید بریزید و در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 45 دقیقه بپزید. حالا شكلات را با روغن در ظرفی بریزید و به طریقه بنماری (حرارت غیر مستقیم بخار آبجوش) آب كنید. همین كه كیك خنك شد، آن را از وسط به دو نیم تقسیم كنید. حالا نیمههای كیك را از سطح رویه آن با كمی شكلات آبكرده به هم بچسبانید تا شكل بدن دایناسور را بگیرد. اكنون كمی از خمیر مارسیپان بردارید، به شكل دم دایناسور درآورید و به بخش انتهائی كیك بچسبانید. مقدار دیگری از خمیر مارسیپان را به شكل سر دایناسور درآورید و به بخش ابتدائی كیك بچسبانید و كمی از مارسیپان باقیمانده را به عنوان تیغههای پشت دایناسور استفاده كنید. حالا با شكلات آبكرده روی كیك را كاملاً بپوشانید. اینك كیك را برای پذیرائی در ظرف مورد نظر قرار دهید و با مارسیپان باقیمانده بقیه اجزای بدن دایناسور را تكمیل كنید.
یادآوری: خمیر مارسیپان را میتوانید از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه نمائید.