Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 01:34

17
اردیبهشت
كيك بانی خرگوش

كيك بانی خرگوش

فر را با دمای 180 درجه سانتيگراد، گرم كنيد و قالبی را به اندازه 25×30 سانتيمتر چرب نمائيد

تحريريه كودك سالم

 

مواد لازم برای
 

آرد                                300 گرم

گردوی برشته و خردكرده     120 گرم

شكر ريز                          200 گرم

بيكينگ‌پودر                       2 قاشق چايخوری 

دارچين                           1 قاشق چايخوری 

نمك                              يك پينچ

تخم‌مرغ                          3 عدد درشت

روغن مايع (ذرت)              1 پيمانه (250 ميلي‌ليتر)

هويج رنده كرده                دو ويك‌دوم پيمانه

آناناس خردكرده               1 پيمانه

مواد لازم براي تهيه كرم پنير و نارگيل

پنير خامه‌ای                 450 گرم

كره نرم                       125 گرم

وانيلين                        يك‌چهارم قاشق چايخوری 

پودر شكر الك كرده         320 گرم

آرد ذرت                       2 قاشق چايخوری 

شير                           2 قاشق سوپخوری 

پودر نارگيل                   يك‌دوم پيمانه

مواد لازم برای تزئين كيك

نارگيل                      2 پيمانه

رنگ خوراكی صورتی      به ميزان لازم

پاستيل گرد و رشته‌ای   به ميزان لازم


 

روش تهيه

فر را با دمای 180 درجه سانتيگراد، گرم كنيد و قالبی را به اندازه 25×30 سانتيمتر چرب نمائيد و با كاغذ روغنی بپوشانيد. آن‌گاه آرد را الك كنيد و با گردو، شكر، بيكينگ‌پودر، دارچين و نمك در كاسه دستگاه غذاساز بريزيد و به مدت 10 ثانيه دستگاه را روشن كنيد.

سپس تخم‌مرغ‌ها و روغن را بيفزائيد و دوباره به مدت 30 ثانيه دستگاه را روشن كنيد تا همه مواد خوب با يكديگر مخلوط شوند. حالا هويج و آناناس را به مايه اضافه كنيد و آن را در قالب بريزيد. اكنون قالب را در فر بگذاريد و به مدت تقريبی يك ساعت كيك را بپزيد.

همين كه كيك كاملاً خنك شد، با برشگری به قطر 13 سانتيمتر، دو دايره از آن ببريد تا فرم سر و بدن خرگوش به دست آيد.

آن‌گاه دو بيضی به جای گوش‌های خرگوش، از كيك ببريد و همچنين 4 مثلث برای دست و پای خرگوش، از باقيمانده كيك فراهم كنيد. حال همه تكه‌های كيك را با كرم بپوشانيد و آن را به شكل خرگوش روی ديس تخت و مناسبی بچينيد.

اكنون نارگيل را در كيسه‌ای بريزيد و قدری رنگ صورتی به آن بيفزائيد، در كيسه را خوب ببنديد و تكان دهيد تا نارگيل صورتی رنگ شود. اينك اين نارگيل را روی خرگوش بپاشيد و با پاستيل‌های گرد و رشته‌ای، چشم‌ها، بينی، دهان و ساير قسمت‌های كيك را مطابق شكل بيارائيد.

روش تهيه كرم: پنير خامه‌ای، كره و وانيلين را با همزن برقی بزنيد تا صاف و يكدست شود. آن‌گاه مخلوط پودر شكر و آرد ذرت را به تدريج به آن بيفزائيد و همزدن را ادامه دهيد. سپس شير و پودر نارگيل را به كرم اضافه كنيد.

 

برچسب ها: کیک، دسر، کیک تولد، کیک خرگوشی، كيك بانـی خرگوش تعداد بازديد: 953 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز