پاستای گوشت و سبزی
زمان مورد نیاز برای تهیه: 30 دقیقه
زمان پخت: 25 دقیقه
2 تا 3 سالگی
مواد لازم برای 6 نفر
گوشت بره ریز خردكرده...................480 گرم
پاستای لوله ای ............................375 گرم
روغن زیتون ..................................1 قاشق سوپخوری
پیاز خرد کرده................................1عدد متوسط
فلفل دلمهای قرمز خرد کرده ............1عدد کوچک
فلفل دلمهای زرد خرد کرده .............1عدد کوچک
کدوی خرد کرده ...........................1عدد بزرگ
قارچ خرد کرده ..............................200 گرم
برگ ریحان خرد کرده .....................یک چهارم پیمانه
گوجه فرنگی رنده کرده ..................700 گرم
پنیر موزارلا رنده کرده.....................100 گرم (1 پیمانه)
پنیر پارمسان رنده کرده .................40 گرم (یک دوم پیمانه)
روش تهیه
فِر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. تكههای گوشت را در ماهی تابهای داغ تفت دهید تا کاملاً بپزند؛ اکنون پاستا را در قابلمهای حاوی آب جوش و نمک بریزید و بگذارید تا نرم شود؛ حال پاستا را آبکشی کنید. اینک در تابه ای، روغن را گرم کنید؛ پیاز، فلفل دلمهایها و کدو را داخل ظرف ریخته و تفت دهید تا این سبزیجات نرم شوند؛ سپس، قارچ، ریحان، و گوجه فرنگی را اضافه کنید، و بگذارید مواد به جوش آید و غلیظ شود. یک ظرف نسوز بردارید. مواد آماده شده را در آن بریزید. پنیرها را با هم مخلوط کرده و بر روی مواد بپاشید تا سطح آن را بپوشاند. ظرف را در فِر قرار داده و پاستا را به مدت 25 دقیقه بپزید.
یادآوری: برای کودکان نوپا، غذا را به قطعات کوچک تر تقسیم کنید.