Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 فروردین 1403 - 14:15

21
بهمن
کیک آبنباتی

کیک آبنباتی

فر را با دمای 180 درجه سانتيگراد، گرم كنيد و قالب كمربندی به قطر 23 سانتيمتر را چرب نمائيد و با كاغذ روغنی بپوشانيد. آن‌گاه همه مواد خشك را با هم مخلوط سازيد و در كاسه دستگاه غذاساز بريزيد.

تحریریه كودك سالم

 

 

مواد لازم

آرد                                    2 پيمانه

گردوی خردكرده                   1 پيمانه

شكر                                  يك و يك‌دوم پيمانه

بيكينگ‌پودر                         2 قاشق چايخوری 

دارچين                              1 قاشق چايخوری 

نمك                                  يك‌چهارم قاشق چايخوری 

تخم‌مرغ                             3 عدد درشت

روغن مايع (ذرت)                1 پيمانه

هويج رنده كرده                   دو و يك‌دوم پيمانه

آناناس خردكرده (كمپوت)      1 پيمانه

مواد لازم برای تهيه كرم

پنير خامه‌ای                       450 گرم

كره                                   125 گرم

وانيل                                يك‌چهارم قاشق چايخوری 

پودر شكر                           2 پيمانه

شير                                  2 قاشق سوپخوری 

پودر نارگيل                        يك‌دوم پيمانه

مواد لازم براي تزئين كيك

آبنبات‌های رنگی، پاستيل و جيلی بيلی     به ميزان لازم

رنگ خوراكی صورتی                               به ميزان لازم
 

روش تهيه

فر را با دمای 180 درجه سانتيگراد، گرم كنيد و قالب كمربندی به قطر 23 سانتيمتر را چرب نمائيد و با كاغذ روغنی بپوشانيد. آن‌گاه همه مواد خشك را با هم مخلوط سازيد و در كاسه دستگاه غذاساز بريزيد.

سپس تخم‌مرغ‌ها و روغن را بيفزائيد و دستگاه را روشن كنيد تا مواد با يكديگر مخلوط شوند. حالا اين مواد را به كاسه بزرگی منتقل نمائيد و گردو، هويج و آناناس را به آن اضافه كنيد. مايه به دست آمده را در قالب بريزيد و به مدت تقريبی يك ساعت در فر، بپزيد.

اكنون صبر كنيد كيك كاملاً خنك شود. سپس قدری رنگ صورتی به كرم بيفزائيد و آن را روی كيك بماليد و اطرافش را نيز با كرم بپوشانيد. به كمك قاشق كرم را به شكل مواج و ناهموار درآوريد. اينك كيك را با آبنبات‌های رنگی، پاتسيل و جيلی بيلی بيارائيد و برای پذيرائی در ديس زيبائی قرار دهيد.

روش تهيه كرم: پنير خامه‌ای، كره و وانيل را با همزن برقی بزنيد تا صاف و يكدست شود. آن‌گاه پودر شكر را به تدريج به آن بيفزائيد و چنانچه كرم سفت بود، قدری شير به آن اضافه كنيد. سپس پودر نارگيل را در كرم بريزيد و مخلوط سازيد.

 

برچسب ها: آشپزی، شیرینی پزی، آب نبات، طرز تهیه کیک، کیک آبنباتی تعداد بازديد: 1053 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز