Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 5 فروردین 1398 - 18:21

آشپزی كودك

بازدید: 21287

  • پیتزا چلوکباب (لقمه‌ای)

    پیتزا چلوکباب (لقمه‌ای)

    خمیر پیتزا را به اندازه دلخواه با کاتر قالب بزنید. آنگاه روی سطح نان را با پنیر پر کنید و حلقه‌های گوجه‌فرنگی یا گوجه‌فرنگی گیلاسی را قرار دهید. حالا از کباب برش‌هایی بزنید.

  • فریتاتای سفید و سبک

    فریتاتای سفید و سبک

    روغن، نخود، فلفل و سیب‌زمینی را در تابه مناسبی بریزید و یک دقیقه روی حرارت مخلوط کنید. آنگاه سفیده تخم‌مرغ را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن بزنید تا برفی و پفکی شود.

  • فرنی سیب و دارچین

    فرنی سیب و دارچین

    سیب را 5 دقیقه در قابلمه حاوی آب روی حرارت ملایم بپزید تا نرم شود. در این هنگام، شیر و جو پرک را در قابلمه کوچکی بریزید و بگذارید به آرامی بجوشد. 3 تا 4 دقیقه آن را هم بزنید.

  • لقمه های سیب و کرنبری در خمیر یوفکا

    لقمه های سیب و کرنبری در خمیر یوفکا

    سیب‌ها را پوست گرفته و حبه قندی خرد کنید. آنگاه کره را در تابه مناسبی ذوب کنید و سیب را بیفزایید. با حرارت ملایم پیوسته آن را هم بزنید تا سیب‌ها نرم شوند. سپس شکر قهوه‌ای را بیفزایید.

  • پوره لوبیا سبز و جعفری

    پوره لوبیا سبز و جعفری

    لوبیا سبز را بخارپز کنید و جعفری را روی آن بریزید. سپس آن را همراه شیر در مخلوط‌کن یا دستگاه غذاساز بریزید و پوره کنید تا یکدست شود. اگر پوره غلیظ بود، مقدار بیشتری شیر اضافه کنید.

  • میان وعده موز و کره بادام زمینی

    میان وعده موز و کره بادام زمینی

    نان را کمی برشته کنید. سپس کره بادام زمینی را روی آن بمالید. نان را به صورت مربع‌های کوچک برش بزنید و روی هر برش یک تکه موز با میوه‌های دیگر بگذارید.

  • قیف های پر شده با کرم و آجیل

    قیف های پر شده با کرم و آجیل

    نان یوفکا را برش بزنید. آنگاه با کره لایه را آغشته کنید و دور قیف‌های فلزی بپیچید. سپس در سینی فر قرار دهید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

  • سوپ براکلی و پنیر

    سوپ براکلی و پنیر

    آب سبزیجات، براکلی، پیاز، هویج و سیر را در قابلمه بزرگی بریزید و روی حرارت اجاق به جوش بیاورید. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید 10 دقیقه به آرامی بجوشد تا براکلی نرم شود.

  • پوره گلابی

    پوره گلابی

    گلابی‌ها را بشویید. آنها را نصف کنید، دانه‌ها و ساقه را جدا سازید. هر نیمه گلابی را 6 تکه کنید. سپس گلابی و آب را در ظرف بزرگی بریزید. در ظرف را بگذارید و حرارت را ملایم کنید.

  • پوره سیب

    پوره سیب

    سیب را همراه آب یا آب سیب در قابلمه بریزید. سپس درِ ظرف را بگذارید تا به جوش آید. 6 تا 8 دقیقه صبر کنید تا به آرامی بجوشد و کاملا نرم شود. بعد در دستگاه غذاساز بریزید و آن را پوره کنید.

  • پوره مرغ، کدو حلوایی و مریم گلی

    پوره مرغ، کدو حلوایی و مریم گلی

    کدو حلوایی را 10 دقیقه بخارپز کنید تا نرم شود. سپس در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا کدو پوره شود. آنگاه مرغ، پنیر‌ و مریم‌گلی را بیفزایید.

  • پوره گوشت و کدو حلوایی

    پوره گوشت و کدو حلوایی

    روغن را در قابلمه گرم کنید و پیاز و گوشت را به آن بیفزایید و تفت دهید تا کمی طلایی شوند. آنگاه بقیه مواد لازم را بیفزایید و آن را به جوش بیاورید. در ظرف را بگذارید.

فیلم روز
تصویر روز