Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 31 اردیبهشت 1397 - 20:22

آشپزی كودك

بازدید: 16823

  • کوفته بوقلمون و کدو

    کوفته بوقلمون و کدو

    کدوی رنده کرده را خوب در دست‌های خود فشار دهید تا آب اضافی آن خارج شود. گوشت بوقلمون، کدوی رنده کرده و بدون آب، سیر له کرده، آویشن، تخم‌مرغ، پنیر فتا و موسیر را در کاسه متوسطی بریزید.

  • تارت بادام و توت فرنگی

    تارت بادام و توت فرنگی

    فر را از قبل با حرارت 350 درجه گرم کنید. در کاسه کوچکی، روغن، شکر، نمک و زرده تخم‌مرغ را بریزید. سپس آرد و جو پرک را به آن بیفزایید و هم بزنید تا خمیر شود.

  • سوپ برنج و سبزیجات

    سوپ برنج و سبزیجات

    کلم را خرد، هویج را رنده و تره‌فرنگی را هم حلقه‌حلقه کنید. مقداری از آب مرغ را در ظرفی بریزید و آن را 1 دقیقه حرارت دهید. سپس هویج و تره‌فرنگی را بیفزایید و 3 دقیقه تفت دهید.

  • پوره لوبیا سبز و ریحان

    پوره لوبیا سبز و ریحان

    لوبیا سبزها را ریز خرد کنید. سپس روی سینی فر کاغذ بکشید و لوبیا را روی آن قرار دهید و 20 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) بپزید.

  • کاپ کیک خرسی

    کاپ کیک خرسی

    فر را با حرارت 190 درجه سانتیگراد گرم کنید. ماست،‌ تخم‌مرغ و وانیل را در ظرفی بریزید و مخلوط کنید. در کاسه بزرگی، شکر، آرد، پودر بادام، بیکینگ‌پودر و نمک را بریزید.

  • کروکت گل کلم

    کروکت گل کلم

    گل کلم را به مدت 4 تا 5 دقیقه بخارپز کنید. فر را از قبل به مدت 15 دقیقه روشن نمایید و روی 204 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید. تمام مواد را با هم ترکیب کنید.

  • تست های خرسی

    تست های خرسی

    نان‌ها را در توستر قرار دهید. سپس 2 قاشق سوپخوری کره بادام‌زمینی را روی هر یک از نان‌ها بمالید و آن را به شکل خرس حالت دهید. یک برش موز روی دایره‌های کوچک قرار دهید.

  • پاستا با مرغ و سبزیجات

    پاستا با مرغ و سبزیجات

    درون قابلمه نچسبی، کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت بگذارید و سیر را به آن اضافه کنید. وقتی روغن به اندازه کافی داغ شد، پیاز و هویج را به آن بیفزایید و به مدت 1 دقیقه آن را هم بزنید.

  • پوره مرغ با هویج و سیب

    پوره مرغ با هویج و سیب

    روغن را در ظرفی گرم کنید و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شود. آنگاه هویج، آب (یا آب مرغ) را اضافه کنید و به جوش بیاورید. سپس حرارت را کم کنید، در ظرف را بگذارید و 10 دقیقه بپزید.

  • پوره مرغ و فلفل دلمه ای

    پوره مرغ و فلفل دلمه ای

    فلفل دلمه‌ای را خرد کنید. آنگاه به همراه سیب‌زمینی پوست گرفته و خرد کرده، سیر، مرغ و به میزان کافی آب در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بپزید.

  • مرغ کنجدی

    مرغ کنجدی

    مرغ را به همراه میزان کافی آب در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم اجاق بپزید. آنگاه عسل، سس سویا، رب گوجه‌فرنگی، روغن کنجد، سرکه، زنجبیل و سیر را بیفزایید.

  • گرانولای خانگی

    گرانولای خانگی

    ظرفی را روی حرارت با دمای متوسط بگذارید. سپس کره، عسل و روغن نارگیل را درون ظرف ریخته و کاملا هم بزنید تا مواد یکدست و صاف شود. اکنون به مواد، پرک جو و نارگیل را اضافه کنید.

فیلم روز
تصویر روز