Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 27 تیر 1397 - 12:01

آشپزی كودك

بازدید: 17266

  • ساندویچ سیخی بوقلمون

    ساندویچ سیخی بوقلمون

    نان‌ها را با کاتر برش بزنید و تست کنید. آنگاه فیله بوقلمون آبپز کرده را ورقه‌ای برش زده و با کاتر ستاره‌ای آن را برش بزنید. حالا پنیر را هم با کاتر برش بزنید.

  • دیپ عروسکی

    دیپ عروسکی

    خمیر را به ابعاد 10*10 برش بزنید. آنگاه روی خمیر را با روغن آغشته کنید و یک لایه خمیر رویش قرار دهید. این کار را با 5 لایه خمیر تکرار کنید. سپس آن را در قالب مافین قرار دهید.

  • ماکارونی با پنیر و نخود فرنگی

    ماکارونی با پنیر و نخود فرنگی

    فر را با حرارت 190 درجه سانتیگراد از قبل گرم کنید. ماکارونی را مطابق دستور ذکر شده بر روی بسته آن بپزید. در دو دقیقه آخر، نخود فرنگی را هم بیفزایید. پاستا و نخود را آبکش کنید.

  • پوره مرغ و برگه زردآلو

    پوره مرغ و برگه زردآلو

    روغن را در تابه گرم کنید و پیاز را 5 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود. سپس سیر را بیفزایید و 1 دقیقه بپزید. آنگاه مرغ را اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه تفت دهید.

  • کوفته بوقلمون و کدو

    کوفته بوقلمون و کدو

    کدوی رنده کرده را خوب در دست‌های خود فشار دهید تا آب اضافی آن خارج شود. گوشت بوقلمون، کدوی رنده کرده و بدون آب، سیر له کرده، آویشن، تخم‌مرغ، پنیر فتا و موسیر را در کاسه متوسطی بریزید.

  • تارت بادام و توت فرنگی

    تارت بادام و توت فرنگی

    فر را از قبل با حرارت 350 درجه گرم کنید. در کاسه کوچکی، روغن، شکر، نمک و زرده تخم‌مرغ را بریزید. سپس آرد و جو پرک را به آن بیفزایید و هم بزنید تا خمیر شود.

  • سوپ برنج و سبزیجات

    سوپ برنج و سبزیجات

    کلم را خرد، هویج را رنده و تره‌فرنگی را هم حلقه‌حلقه کنید. مقداری از آب مرغ را در ظرفی بریزید و آن را 1 دقیقه حرارت دهید. سپس هویج و تره‌فرنگی را بیفزایید و 3 دقیقه تفت دهید.

  • پوره لوبیا سبز و ریحان

    پوره لوبیا سبز و ریحان

    لوبیا سبزها را ریز خرد کنید. سپس روی سینی فر کاغذ بکشید و لوبیا را روی آن قرار دهید و 20 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) بپزید.

  • کاپ کیک خرسی

    کاپ کیک خرسی

    فر را با حرارت 190 درجه سانتیگراد گرم کنید. ماست،‌ تخم‌مرغ و وانیل را در ظرفی بریزید و مخلوط کنید. در کاسه بزرگی، شکر، آرد، پودر بادام، بیکینگ‌پودر و نمک را بریزید.

  • کروکت گل کلم

    کروکت گل کلم

    گل کلم را به مدت 4 تا 5 دقیقه بخارپز کنید. فر را از قبل به مدت 15 دقیقه روشن نمایید و روی 204 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید. تمام مواد را با هم ترکیب کنید.

  • تست های خرسی

    تست های خرسی

    نان‌ها را در توستر قرار دهید. سپس 2 قاشق سوپخوری کره بادام‌زمینی را روی هر یک از نان‌ها بمالید و آن را به شکل خرس حالت دهید. یک برش موز روی دایره‌های کوچک قرار دهید.

  • پاستا با مرغ و سبزیجات

    پاستا با مرغ و سبزیجات

    درون قابلمه نچسبی، کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت بگذارید و سیر را به آن اضافه کنید. وقتی روغن به اندازه کافی داغ شد، پیاز و هویج را به آن بیفزایید و به مدت 1 دقیقه آن را هم بزنید.

فیلم روز
تصویر روز