Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 4 خرداد 1398 - 01:38

آشپزی كودك

بازدید: 22372

  • پاستا با پنیر و سبزیجات

    پاستا با پنیر و سبزیجات

    قابلمه بزرگی را روی حرارت بگذارید و در آن روغن بریزید. آنگاه پیاز، فلفل دلمه‌ای، هویج و سیر را 10 دقیقه در آن تفت دهید، سپس زیره، ‌ارگانو و ذرت را بیفزایید.

  • سیب های شکلاتی با کره بادام زمینی

    سیب های شکلاتی با کره بادام زمینی

    روی برش‌های سیب را کره بادام زمینی بمالید و روی آن گرانولا و دارچین بپاشید. آنگاه شکلات چیپسی را آب کنید و 30 ثانیه هم بزنید. مراقب باشید زیاد به آن حرارت ندهید.

  • پوره جو و موز

    پوره جو و موز

    پرک جو را با 1 پیمانه آب و موز مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید و آن را پیوسته هم بزنید. آنگاه در مخلوط‌کن بریزید و شیر را بیفزایید. پوره را قبل از اینکه به کودک بدهید بگذارید خنک شود.

  • گازپاچوی خیار و نعنا

    گازپاچوی خیار و نعنا

    خیار را پوست بگیرید و رنده کنید. آنگاه خیار را همراه با نعنا و ماست در مخلوط‌کن بریزید و خوب مخلوط کنید. در صورتی که کودک شما زیر یک سال است، می‌توانید خیار را بخارپز کنید.

  • بوریتو مرغ

    بوریتو مرغ

    مرغ، گوجه‌فرنگی، ریحان، نخودفرنگی و کاهو را در کاسه مناسبی مخلوط کنید. آنگاه ماست و آبلیمو را اضافه و مخلوط نمایید. حالا هر بار یک ورق از خمیر یوفکا را با کره آغشته کنید.

  • بیسکویت مناسب دندان درآوردن کودک

    بیسکویت مناسب دندان درآوردن کودک

    فر را از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. آنگاه کره و شکر را با همزن دستی بزنید تا به شکل کرم دربیاید. سپس تخم‌مرغ را اضافه کنید و بعد آرد، بیکینگ‌پودر و دارچین را بیفزایید.

  • پیتزا چلوکباب (لقمه‌ای)

    پیتزا چلوکباب (لقمه‌ای)

    خمیر پیتزا را به اندازه دلخواه با کاتر قالب بزنید. آنگاه روی سطح نان را با پنیر پر کنید و حلقه‌های گوجه‌فرنگی یا گوجه‌فرنگی گیلاسی را قرار دهید. حالا از کباب برش‌هایی بزنید.

  • فریتاتای سفید و سبک

    فریتاتای سفید و سبک

    روغن، نخود، فلفل و سیب‌زمینی را در تابه مناسبی بریزید و یک دقیقه روی حرارت مخلوط کنید. آنگاه سفیده تخم‌مرغ را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن بزنید تا برفی و پفکی شود.

  • فرنی سیب و دارچین

    فرنی سیب و دارچین

    سیب را 5 دقیقه در قابلمه حاوی آب روی حرارت ملایم بپزید تا نرم شود. در این هنگام، شیر و جو پرک را در قابلمه کوچکی بریزید و بگذارید به آرامی بجوشد. 3 تا 4 دقیقه آن را هم بزنید.

  • لقمه های سیب و کرنبری در خمیر یوفکا

    لقمه های سیب و کرنبری در خمیر یوفکا

    سیب‌ها را پوست گرفته و حبه قندی خرد کنید. آنگاه کره را در تابه مناسبی ذوب کنید و سیب را بیفزایید. با حرارت ملایم پیوسته آن را هم بزنید تا سیب‌ها نرم شوند. سپس شکر قهوه‌ای را بیفزایید.

  • پوره لوبیا سبز و جعفری

    پوره لوبیا سبز و جعفری

    لوبیا سبز را بخارپز کنید و جعفری را روی آن بریزید. سپس آن را همراه شیر در مخلوط‌کن یا دستگاه غذاساز بریزید و پوره کنید تا یکدست شود. اگر پوره غلیظ بود، مقدار بیشتری شیر اضافه کنید.

  • میان وعده موز و کره بادام زمینی

    میان وعده موز و کره بادام زمینی

    نان را کمی برشته کنید. سپس کره بادام زمینی را روی آن بمالید. نان را به صورت مربع‌های کوچک برش بزنید و روی هر برش یک تکه موز با میوه‌های دیگر بگذارید.

فیلم روز
تصویر روز