Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 29 بهمن 1396 - 08:32

آشپزی كودك

بازدید: 15774

  • گرانولای خانگی

    گرانولای خانگی

    ظرفی را روی حرارت با دمای متوسط بگذارید. سپس کره، عسل و روغن نارگیل را درون ظرف ریخته و کاملا هم بزنید تا مواد یکدست و صاف شود. اکنون به مواد، پرک جو و نارگیل را اضافه کنید.

  • سوپ مرغ با پنیر پارمسان

    سوپ مرغ با پنیر پارمسان

    سیر، فلفل دلمه‌ای، پیاز، گوجه‌فرنگی، مرغ، آب مرغ، نصف پنیر، ریحان و آویشن را درون قابلمه مناسبی ریخته و بگذارید بپزند. پس از اینکه مرغ کاملا پخت، پاستا را نیز به آن بیفزایید.

  • پیتزای رنگین کمانی

    پیتزای رنگین کمانی

    فر را از قبل با حرارت 425 درجه فارنهایت گرم کنید. خمیر پیتزا را روی کاغذ پوستی پهن کنید تا نچسبد. کمی روغن روی آن بمالید. سپس پنیر را روی خمیر بپاشید.

  • لازانیای سالمون و سبزیجات

    لازانیای سالمون و سبزیجات

    فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. ماهی را به صورت تکه‌های کوچک خرد نمایید. روغن را در تابه‌ای گرم کنید. پیاز، تره‌فرنگی، کدو و فلفل را تفت دهید تا نرم شوند.

  • سوپ چغندر و هویج

    سوپ چغندر و هویج

    فر را با حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. سپس هویج، چغندر و پیاز را در سینی فر ریخته و روغن زیتون را روی آن بریزید و 15 دقیقه در فر بپزید. آنگاه مواد را در قابلمه مناسبی بریزید.

  • سوپ مرغ با نودل

    سوپ مرغ با نودل

    فر را با دمای 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد گرم کنید. روی سینی فر چند کاغذ بیندازید و دو سینه مرغ را روی آن قرار دهید. به آرامی مرغ را با چند قاشق روغن زیتون ماساژ دهید.

  • پوره انار، کدو حلوایی و گلابی

    پوره انار، کدو حلوایی و گلابی

    کدو حلوایی را 10 دقیقه بخارپز کنید. سپس گلابی را هم بیفزائید و 2 دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید. آنگاه تمام مواد را در دستگاه غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شود.

  • پاستا با پنیر و کدو حلوایی

    پاستا با پنیر و کدو حلوایی

    پیاز را ریز خرد کنید. روغن زیتون را در تابه بزرگی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید سپس پیاز را در تابه بریزید و حدود 10 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی رنگ شود.

  • سوپ مرغ و سبزیجات

    سوپ مرغ و سبزیجات

    مرغ را بپزید. سپس هویج، سیب‌زمینی، کرفس، پیاز و قارچ را خرد کنید و در قابلمه مناسبی بریزید و از آب مرغ پخته شده رویش بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا بپزد.

  • کیک های برشی هویج

    کیک های برشی هویج

    تخم‌مرغ، شیر، دارچین، وانیل و هویج را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. تابه مناسبی را کمی چرب کنید و روی حرارت قرار دهید. حالا هر بار نان‌ها را به مایع فراهم کرده آغشته کنید.

  • پوره تره فرنگی

    پوره تره فرنگی

    تره فرنگی و سیب‌زمینی را بخارپز کنید. آب پخت را کنار بگذارید. سپس تره‌فرنگی و سیب‌زمینی را در مخلوط کن بریزید و کمی از آب پخت به آن بیفزائید تا به غلظت مورد نظر برسد.

  • مافین های خوشمزه صبحانه

    مافین های خوشمزه صبحانه

    قالب‌های مافین را با مقدار کمی روغن چرب کنید و کنار بگذارید. فر را با حرارت 375 درجه فارنهایت گرم کنید. تخم‌مرغ‌ها و شیر را در کاسه‌ای، خوب با همزن بزنید.

فیلم روز
تصویر روز