Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 2 شهریور 1396 - 11:30

آشپزی كودك

بازدید: 12591

  • توپ های پنیری

    توپ های پنیری

    فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) گرم کنید. در قابلمه‌ای، شیر، روغن و نمک را بریزید و آن را به جوش بیاورید. سپس نشاسته ذرت را در ظرف همزن بریزید.

  • پوره خربزه، زردآلو و خرما

    پوره خربزه، زردآلو و خرما

    خرما را یک شب در آب بخیسانید. یا اینکه شما می‌توانید آب را بجوشانید و پس از خاموش کردن حرارت، آن را 3 تا 4 دقیقه در آب بخیسانید. هسته‌های خرما را جدا کنید.

  • ماهی انگشتی

    ماهی انگشتی

    فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) گرم کنید. فیله‌های ماهی را خرد کنید. بادام را در مخلوط‌کن بریزید تا غلظت آن مانند پودر سوخاری شود.

  • بستنی هندوانه ای

    بستنی هندوانه ای

    برای تهیه بستنی هندوانه‌ای، تمام مواد را در مخلوط‌کن بریزید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود. مخلوط حاصل را در قالب‌های بستنی بریزید و حداقل 4 ساعت در فریزر قرار دهید.

  • سوپ نخود و گل کلم

    سوپ نخود و گل کلم

    گل کلم را بشویید. سبزیجات را خرد نمایید. سه‌چهارم قابلمه را از آب پر کنید و گل کلم، پیاز، کرفس، هویج و گوجه‌فرنگی را بیفزائید. سپس رزماری، برگ بو و سیر را در تنزیب بریزید.

  • کیک هندوانه و خربزه

    کیک هندوانه و خربزه

    دو سر هندوانه را ببرید. سپس هندوانه را به صورت عرضی از وسط ببرید. پوست یک نیمه از هندوانه را با چاقوی تیز ببرید. سعی کنید تا جایی که امکان دارد، شکل گرد آن حفظ شود.

  • نوشیدنی هلو

    نوشیدنی هلو

    هلو را خرد کنید و همراه با 1 پیمانه شیر، دارچین، وانیل، جو پرک، بذر کتان و عسل در مخلوط‌ کن بریزید تا مخلوط‌ یکدستی حاصل شود. در صورت تمایل بقیه شیر را بیفزائید تا به غلظت دلخواه برسد.

  • پوره کلم، گلابی و هویج

    پوره کلم، گلابی و هویج

    پوست گلابی‌ها را بگیرید. آن را به صورت تکه‌های درشت خرد کنید. بخارپز را آماده کنید. وقتی آب به جوش آمد، حرارت را کم کنید و به ترتیب هویج، گلابی و کلم را در آن بریزید.

  • بیسکویت به شکل جغد

    بیسکویت به شکل جغد

    کره را خرد کنید و آن را در یخچال (یا حتی فریزر) بگذارید. در این هنگام سایر مواد لازم را آماده کنید. بسیار مهم است که از کره بسیار سرد برای این دستور استفاده کنید.

  • بستنی هندوانه و لیموناد

    بستنی هندوانه و لیموناد

    هندوانه را برش داده و دانه های آن را خارج نمایید. همه مواد مذکور را با هم در مخلوط کن بریزید. مخلوط یکنواخت که حاصل شد، در ظرف مخصوص بستنی های یخی ریخته و در فریزر قرار دهید.

  • دسر موز و بلوبری

    دسر موز و بلوبری

    هر موز را از وسط و از عرض نصف نموده، انتهای موز‌ها را از دم با چاقو برش زده و در دهانه‌ای که به اصطلاح ایجاد می‌شود یک پاستیل بگذارید. موزها را در کاپ‌های کوچکی قرار دهید.

  • خوراک سبزیجات با پلو

    خوراک سبزیجات با پلو

    روغن را در ظرف بزرگی بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. سپس پیاز را 10 دقیقه در آن تفت دهید تا کمی طلایی رنگ شود. سپس زنجفیل و سیر را اضافه کنید.

فیلم روز
تصویر روز