Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 18:04

20
بهمن
مواد غذایی که بدنتان را خوشبو می کند

مواد غذایی که بدنتان را خوشبو می کند

در این مطلب با غذا‌هایی که جلوی بدبو شدن بدن را می‌گیرند آشنا خواهید شد.

خوردن بعضی غذا‌ها مثل کاهو، گوجه فرنگی یا قهوه عرق بدن را زیاد و بوی عرق را تندتر و قوی‌تر می‌کند. اما غذا‌هایی هم وجود دارند که تاثیر معکوس دارند و جلوی بدبو شدن بدن را می‌گیرند.

روغن نارگیل

روغن نارگیل یکی از موثرترین محصولاتی است که در خوشبو شدن بدن موثر است. خاصیت ضد میکروب روغن نارگیل جلوی رشد باکتری‌ها را می‌گیرد و اسید لوریک موجود در آن بوی بد بدن را می‌گیرد. پیشنهاد می‌شود روزانه ۱ الی ۲ بار بعد از حمام قسمت زیر بغل را با روغن نارگیل چرب کنید. اگر در غذا‌ها از روغن نارگیل استفاده کنید بوی بد دهان نیز از بین می‌رود.

لیمو و خانواده مرکبات

خاصیت ضدعفونی کننده لیمو علاوه بر بوی بد بدن بوی بد دهان را نیز از بین می‌برد. صبح‌ها یک لیوان ترکیب آب و آب لیمو مصرف کنید و یا این که آب نصف لیمو را بگیرید و به قسمت‌های زیر بغل و یا زیر پا‌ها بمالید و بعد از خشک شدن دوش بگیرید.

تخمه شنبلیله

تخمه شنبلیله نوعی آنتی اکسیدان است نه تنها سموم بدن را از بین می‌برد بلکه از عفونت‌هایی که منجر به بوی بد می‌شود نیز جلوگیری می‌کند. ۱ قاشق چای خوری تخمه شنبلیله را دم کنید و بعد از ۶ الی ۸ ساعت بنوشید. تخمه شنبلیله را در چای هم می‌توانید اضافه کنید.

برگ نیم

برگ نیم یک داروی گیاهی ارزشمند است که مدت هاست در گیاه پزشکی به کار می‌رود. برگ‌های این گیاه خاصیت ضدعفونی کننده دارد باکتری‌ها و سمومی که باعث ایجاد بوی ناخوشایند بدن می‌شوند را از بین می‌برد. برگ نیم را می‌توانید مثل تخم شنبلیله استفاده کنید. پودر برگ نیم را با آب خمیری کنید زیربغل بزنید و بعد از چند دقیقه بردارید و دوش بگیرید. این کار را ۳ بار در هفته انجام دهید.

جعفری

جعفری حاوی مقدار زیادی کلروفیل است و بوی خوب آن خاصیت ضدعفونی کننده و گندزدایی دارد. این گیاه بدن را پاکسازی کرده و با باکتری‌هایی که منجر به بوی بد می‌شوند مبارزه می‌کند.

مریم گلی

مریم گلی حاوی فلاونوئیدهایی، چون آپی ژنین، دیوسمتین و لوتئولین است. این گیاه دارای چندین خاصیت درمانی از جمله هموستاتیک، اکسپکتورانت، دیورکتیک، ضد التهاب و ضد باکتری است. برگ‌ها و گل‌های این گیاه با تعریق مبارزه می‌کنند و آن را می‌توان هم به عنوان دمنوش و هم در حمام استفاده کرد.

نعناع

نعناع را همی توان تازه مصرف کرد هم به صورت خشک شده و هم به شکل روغن گیاهی. این گیاه خاصیت ضد التهاب دارد و به همین دلیل بوی بد بدن را از بین می‌برد.

دارچین

دارچین را همیشه در غذا استفاده کنید، زیرا بوی بد دهان را از بین می‌برد. اگر روزانه مصرف شود جلوی تعریق و بد بو شدن بدن را نیز می‌گیرد.

چای سبز

چای سبز حاوی اسید‌های ارگانیک است و خاصیت قابض آن جلوی رشد باکتری‌ها و تعریق زیاد را می‌گیرد. این گیاه هم برای پا‌ها هم دهان و هم بدن مفید است. روزانه چای سبز بنوشید تا زودتر به نتیجه برسید.

رزماری

رزماری جلوی رشد باکتری‌هایی که باعث ایجاد بوی بد می‌شوند را می‌گیرد. این گیاه حاوی موادی، چون کلروفیل و منتول است که تاثیر ضدعفونی کننده دارند. کمبود زینک در بدن باعث تعریق زیاد می‌شود و گیاه رزماری زینک مورد نیاز بدن را تامین می‌کند. می‌توانید با این گیاه دوش بگیرید و یا چند قطره روغن رزماری را با آب رقیق کرده و به قسمت زیر بغل بزنید.

 

منبع: بدونیم

بیشتر بخوانید:

 آنچه درباره پروبیوتیک ها باید بدانید!

خوردنی های طبیعی کاهش دهنده قند خون را بشناسید

خواص خارق العاده خیارو ته تلخ آن

کم کالری ترین میوه ها و سبزیجات را بشناسید

سماق ادویه ای سرشار از ویتامینc

برچسب ها: چای سبز، طب سنتی، تغذیه سالم، مواد غذایی سالم، خواص روغن نارگیل، داروهای گیاهی، دارچین، زندگی آنلاین، دمنوش های گیاهی، خواص مریم گلی، مواد غذایی که باعث تعرق زیاد می شود، مواد غذایی که بوی عرق را تندتر می کند، مواد غذایی که بدن ار خوشبو تر می کند، از بین بردن بوی بد دهان، خواص تخم شنبلیله تعداد بازديد: 646 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز