Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 18:13

13
تیر
اثرات سبزیجات و میوه‌جات بر بیماری ALS

اثرات سبزیجات و میوه‌جات بر بیماری ALS

هر چند تغذیه راه درمان نمی‌باشد، اما پژوهشگران معتقدند تغذیه عامل مهمی می‌باشد و خوردن شیر و همچنین گوشت قرمز می‌تواند وخامت این بیماری را تشدید نماید.

تحریریه زندگی آنلاین-گروه ترجمه

 

براساس مطالعات دانشگاه کلمبیا ارتباط بسیار جدی بین فعل و انفعالات غذائی و بیماری ALS وجود دارد پیشرفت این بیماری که به واسطه اختلالات عصبی شدید بوجود می‌آید و در نهایت به فلج اندام‌ها و تنفس منجر می‌شود و شانس زندگی بیمار را کوتاه می‌نماید (از 20 الی 48 ماه) می‌تواند با استفاده از مواد غذائی دارای آنتی‌اکسیدان بالا تحت مراقبت قرار گرفته و روند بیماری را کندتر نماید.

 

همچنین بیینید: خرید کتاب تغذیه و سرطان

 

بر همین اساس محققین براین باورند، که مبتلایان به بیماری ALS بایستی از غذاهائی مصرف کنند که دارای آنتی‌اکسیدان و کاروتن بسیار بالائی هستند و همینطور استفاده و مصرف غلات و فیبر زیاد همچنین مصرف ماهی و مرغ و بوقلمون آنها متذکر شده‌اند که اینگونه از رژیم غذائی البته برای اکثر بیماریها و مشکلات، مناسب هستند و اگر همه بتوانند اینگونه تغذیه کنند، از بسیاری بیماریها رهائی می‌یابند.

هر چند تغذیه راه درمان نمی‌باشد، اما پژوهشگران معتقدند تغذیه عامل مهمی می‌باشد و خوردن شیر و همچنین گوشت قرمز می‌تواند وخامت این بیماری را تشدید نماید.

برچسب ها: رژیم غذایی سالم، میوه و سبزی، میوه جات، میوه و بیماری عصبی، گوشت ها در رژیم غذایی تعداد بازديد: 1275 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز